Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyunda Alt Tab yapıp masaüstüne döndüğümde hata veriyor.

Oyunda Alt Tab yapıp masaüstüne döndüğümde hata veriyor.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Call Of Duty 2 online oynuyorum Oyun sırasında alt+tab yapıp masaüstüne döndüğümde şu kapat hatasını alıyorum onun haricinde bir sorun yok sadece alt+tab yapınca oluyor : CoD2MPsexe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor Hata raporu göndergönderme Yardım edebilecek var mı ?

Buyrun resim: h ttp:i44tinypiccom28hfxad

Similar threads

Call of Duty: Warzone, oyun dünyasındaki popülerliğini korumaya devam ediyor. Her geçen gün oyuncu sayısında artış gözlemlenen yapım, kimi zaman yaşanan sıkıntılarla da gündemde kalmayı başarıyor. Oyuncular, son ortaya çıkan sorun nedeniyle oldukça şikayetçi. Sosyal medyada paylaşılan hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
     Son ayların en tanınan oyunlarından birisi olan Call of Duty: Asrî Warfare, oyuncular tarafından süratli ve aksiyonlu bir biçimde oynamayı tercih ettikleri bir oyun. Süratli oyunlarda oyuncuların anlık olarak verdiği reaksiyonlarda oyunun kıymetli detaylarından birisi. Bundan ötürü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Call of Duty serisi güncelleme boyutu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen ay indirme boyutu 200GB’ı aşan Modern Warfare, bugün gelen bir güncelleme ile Xbox oyuncularını çileden çıkardı. Söz konusu güncellemenin boyutu PC ve PS4 platformlarında oldukça makul iken Xbox tarafında hiç de öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Kasım 2021 itibarıyla hem konsol hem de PC oyuncularının beğenisine sunulan Call of Duty: Vanguard, bugünlerde oldukça ilginç bir haberle daha gündemde. Oyunu sahip olduğu platformda satın alan bazı kullanıcılar, yapımın tek kişilik hikaye (Campaign) moduna girememekten şikayetçiler. Bu tür bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt