Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyundan Atıyor

Oyundan Atıyor
0
193

Similar threads

Gta San Andreas'a modlar yükledim ama ne olduysa 10 dakka oynamadan gtasaexe çalıştırmayı durdurdu hatası çıkıyor Her şeyi denedim uyumluluk ayarlarını yaptım yönetici olarak çalıştırdım sistemden dep ayarlarını yaptım internette gördüğüm çözümü denedim(rockstar games klasörünün içine gta san...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadalar GTA United'ı kurup yükledim hotfixexe yi de kurdum limit adjuster hata veriyor diye sildim Ama new game veya load game yaptığımda yüklemenin en başında oyundan atıyor SA Map Cleaner kullandım ama aynı sorun devam etti Arkadaşlar lütfen bana yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
merhaba oyunu steam den dün aldım ve kurdum fakat şöyle bir hata alıyorum Ooops The Game Crashed the crash report folder named (burda tarihle başlayan rakamlar var ve her hata alışımda sonu değişiyor) next to game executable ıt would be great if you'd send it to developer of the...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
arkadaşlar gta sa yükledim modlu ama oyuna girecekken reklamlar geçince nvidia reklamı felan menüye gelmeden oyundan atıyor sizce neyden kaynaklanabilir bu sorun ***** yaptım fakat olmadı 2gb ram 1gb ekran kartı çift çekirdek
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Selam arkadaslar, Bu hatayı o kadar arastırdım ama sağlam bi site bualmadım Hata şöyle; Oyuna giriyorum Hesabıma da girip bir oyuna giriyorum 35 dk oynayınca bir anda oyundan atıyor ana menüye dönüyorum Ve The connection with EA Online was lostdiye bir pencere geliyor Hata böyle ama pencerey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt