Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben geçenlerde Bully Scholarship adlı oyunu yükledim bi sorun yok gibiydi ama bazen oyundan atıyordu hızlı koşarken filan ve müzik dersindeki işaretler gelmiyordu sonra 12 pack varmış onu indirdim kurdum oyun müzik dersinde notalar geliyordu artık ama oyundan atma sorunu halen...
oyunu sorunsuz yükledim fakat ülkeyi seçip başlaya bastığımda oyun yükleniyor ama yarısında oyundan atıyor neden oyundan atıyo bilen arkadaşlar yardım edinn
arkadaşlar mrb ben orjinal bad company 2 dvd sini aldım kurdum multiplayer felan online da oynanıyor ama dvd olmuyor yani dvd olmayınca cddvd uyarısı cıkıyor nasıl yapacam bunu ***** felan atsam acaba orjinal olmaktan cıkarma hiç bilmiyorum yani sadece sorun dvd oynatmıyor illa dvd istiyor başka...
Arkadaşlar left 4 dead 2 single playerde oynarken 10 dk sonra oyundan atıyor hiç bi sekme çıkmıyor yanıt vermiyor vs nasıl çözebilirim ***** i yaptım yine olmadı
Arkadaşlar Ben Cs yi Hiçbi Sorun Yokken Oynuyodum Bugün Girip Yine Oyniyim Dedim Nedense Oyundan Atmaya Başladı Haritaya Giriyorum Biraz Oynuyorum Sonra Donuyor 34 Saniye Sonrada Hiçbir Hata Vermeden Oyundan Atıyor,Bilgisayarımda Sxe Filan Hiçbişey Yok Virüs Programımdan Dolayı Olduğunuda...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.