Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

oyunlar kurulmuyor

oyunlar kurulmuyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slm
elimde alien isolation ve sniper elite 3 oyunları var iso dosyasını kalıba yerleştiriyorum
autoron yada setup ı çalıştırdığımda hiç bir tepki alamadım yönetici olarak denedim
sistemim windows7 uyumluluk olarak win98 ve xp yi denedim ama tık yok ne yapabilirim????

Similar threads

Bu konuyu, oyunlarda en çok karşılaşılan sorunları göz önüne alarak açtım Her şeyden önce yüklemek istediğiniz oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmadığını kontrol ediniz Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını anlamak için bu linke göz atınız: CanYouRunIt İle Oyunun Kaldırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Korku oyunlarına sıkı sıkıya bağlı bir oyuncu kitlesi bulunuyor. Bu insanlar aynı türdeki dizi ve filmleri tüketmeyi ne kadar çok sevseler de korku oyunlarında sizi soktuğu çaresiz durumları iliklerinize kadar yaşayabiliyorsunuz. Tarihteki ilk korku oyunu 1972 yılında piyasaya çıkan Haunted...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Microsoft, Xbox cihazlar için FPS Boost adındaki teknolojisini belirli oyunlar için kullanıma sundu. Ayrıca bu özelliği Xbox Series X ve Xbox Series S ve geriye dönük uyumluluğu da sağlamak amacıyla Xbox One ve Xbox 360 cihazlarına bu yeni teknolojiyi sunmaya başladı. Xbox FPS Boost nedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Merhaba Arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere format sonrası yapılması gerekenler konusunda bilgi vermeye çalışacağım. Bir çok forumda bununla ilgili bilgilere yer verilmiş ancak çok karışık olduğu için normal kullanıcılar neyi neden yaptıklarını pek anlamıyorlar. Aslında bir bilgisayara format...
Cevaplar
0
Görüntüleme
337
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt