Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyunlarda D3DX9_26.DLL hatası alan arkadaşlar!!

Oyunlarda D3DX9_26.DLL hatası alan arkadaşlar!!
0
137

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle ayrıca konu başlığı açtığım için özür Ama alt konularda görmeyen arkadaşlar olabilir diye yeni başlık açsam iyi olur diye düşündüm

Aşağıdaki linkten dosyayı indirdikten sonra sıkıştırılmış dosyayı açın ve çıkan dll dosyasını:

Windows 9598Me için C:\Windows\System

Windows NT2000 için C:\WINNT\System32

Windows XP için C:\Windows\System32

klasörü içine kopyaladıktan sonra RESTART yapın işlem tamamdır

LİNK BUDUR : http:rapidsharedefiles7669891d3dx926ziphtml

Similar threads

Xinput1_3.dll hatası, günümüz kullanıcılarının bilgisayarlarında kullandıkları birçok programda karşılarına çıkan bir hata. Bir program xinput1_3.dll hatası verdiğinde ise yapılacak işlemler oldukça basit. Programları açmaya çalışan insanların başına bela olan ve oldukça can sıkan bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Xinput1_3.dll hatası, günümüz kullanıcılarının bilgisayarlarında kullandıkları birçok programda karşılarına çıkan bir hata. Bir program xinput1_3.dll hatası verdiğinde ise yapılacak işlemler oldukça basit. Programları açmaya çalışan insanların başına bela olan ve oldukça can sıkan bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Vcruntime140.dll Windows sistem klasöründe bulunan bir kod kaynak kitaplığıdır. Programların Windows İşletim Sistemiyle uyumlu çalışmasını sağlar. Bilgisayarımızın işletim sisteminin kurulduğu diskte Windows/System32 klasöründe bu ve bunun gibi çok sayıda ‘dll’ (Dynamic Link Library) uzantısıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll hatası ya da program api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll hatası ile zaman zaman karşılaşan kullanıcılar oluyor. Bu sorunu çözmek için internette arama yaptığınızda, api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll indir başlıklı sayfalar görebilirsiniz. Fakat bilgisayarınıza bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Bu konuyu, oyunlarda en çok karşılaşılan sorunları göz önüne alarak açtım Her şeyden önce yüklemek istediğiniz oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmadığını kontrol ediniz Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını anlamak için bu linke göz atınız: CanYouRunIt İle Oyunun Kaldırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt