Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyunlarda düşük fps sorunu yardım

Oyunlarda düşük fps sorunu yardım
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meraba arkadaşlar
hp pavilion notebook var elimde sistem özellikleri iyi olmasına rağmen oyunlarda düşük fps alıyorum yardımcı olun lütfen

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

iki ekran kartı var pc de

Similar threads

Meraba arkadaşlar hp pavilion notebook var elimde sistem özellikleri iyi olmasına rağmen oyunlarda düşük fps alıyorum yardımcı olun lütfen Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Meraba arkadaşlar hp pavilion notebook var elimde sistem özellikleri iyi olmasına rağmen oyunlarda düşük fps alıyorum yardımcı olun lütfen Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Şuan kullanmakta olduğum notebook bu ancak oyunlarda kasma yapmakta yaklaşık 3500 tl civarı bir hazır pc toplatıcam Kasa bu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ancak buna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bu konuya cevap vercek arkadaşlardan tek ricam Cok cok iyi bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın Neyse Benim 2 milyarlık bir bütçem var Ve biliyorsunuz neredeyse her hafta oyunlara güncelleme vs geliyor ve kasıyor Ben beni 34 sene boyunca götürecek bi bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt