Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öz kızına defalarca bakın ne yapmış

Öz kızına defalarca bakın ne yapmış
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Öz kızına daima bakın ne yapmış Kadına şiddete hayır kampanyasına facebook sayfamızdan yeterince yer veriyoruz Nice Özgeler nice kadınlar tek tek yaşamlarını yitirirken şu anda sizlere kanınızı donduracak bir haberdar etmek istiyorum Bir baba öz kızına neler yapmış aşağıdaki haberden inceleyebilirsiniz MUSTAFA KOAZ ANTALYA DHA Kepez İlçesi’nde bulunan Habibler Mahallesi 5642 Cadde’ta oturan, inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası 47 yaşındaki Ekrem E, iddiaya göre zihinsel engelli kızı 21 yaşındaki HE’ye 3 sene boyunca tecavüz etti Bu tecavüzlerden doğan 2 bebeğin de evin bahçesine gömüldüğü iddia edildi Olay, komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı Eve baskın yapan polis, Ekrem E ve eşi 44 yaşındaki Cemile E’yi gözaltına aldı Çiftin evde bulunan çocuklarından tecavüze uğrayan HE ile 13 yaşındaki kızları AE ve 10 yaşındaki erkek çocukları AE de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü Evin en büyük çocuğu 22 yaşındaki Mustafa E’nin ise bir suçtan nedeniyle cezaevinde esir olduğu öğrenildi Olay Yeri Çözümleme ve Ceza Ofis Amirliği polisleri, ailenin 22 yıldır oturdukları bir bölümü kapalı gecekondunun etrafında, Kepez Belediyesi’ne ait 4 kişiden oluşan ekiple çalışma yaptı Siyah camlı bir minibüste evin önüne getirilen güvenilmez baba Ekrem E’nin telefonla belirttiği 4 bambaşka noktada kazı yapan ekipler, koyu renkli bir poşete rastladı İçinin dolu olduğu görünen o ki poşet polis tarafından delil torbasına konularak incelemeye alındı Ekrem E tutuklanırken, eşi Cemile E tutuksuz yargılanmak üzere özgürlük bırakıldı HE ile 2 kardeşi, Aile ve Soyyal Politikalar İl Müdürlüğü himayesine alındı Evin büyük oğlunun ise bir suçtan nedeniyle cezaevinde olduğu öğrenildi Tutuksuz yargılanmak üzere hür kalan anne Cemile E ise memleketi Konya’ya gitti KAPALI OTURUM Antalya 5 Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına, esir davalı Ekrem E, mağdur HE ile avukatları katıldı Mağdur vekili avukat Serap Ertuğrul’un talebi üzerine kapalı oturumla görülen davanın ilk duruşmasında, davayla ilgili yayın yasağı talebi ise reddedildi Ekrem E mahkemedeki ifadesinde, mesleğinin boyacılık olduğunu, aylık 1000 lira civarında geliri olduğunu belirterek, suçlamaları kabul etmedi Ekrem E, Ben olaydan önce her gün Alkol alıyordum Böyle bir durum yaptığımı hatırlamıyorum Benim normalde böyle bir şey yapmam olası değildedi 1548595566 1548595566 ozkizinadefalarcabakinneyapmis5c4db17343f8cozkizinadefalarcabakinneyapmis5c4db17343f8c http:habersgknetimagesuploaddefalarcaJpeg POLİSTEKİ İFADESİNİ REDDETTİ Tecavüz olaylarını itiraf ettiği 17 Eylül 2019 tarihinde suç oluşturan büro amirliğinde avukatının yanında verdiği ifadenin hatırlatılması üstüne polisi suçlayan Ekrem E, Bu beyanları zorlama altında verdim Beni fazla dövdüler Dövmelere dayanamayıp bundan dolayı beyanlarda bulundumdedi Beraatını istediğini, bunun kabul edilmemesi halinde hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını istediğini söyleyen Ekrem E, ifadesinden sonradan mağdurenin tereddütsüz ifade verebilmesi için salondan çıkartıldı CİNSEL SALDIRI 7’NCİ SINIFTA BAŞLADI Ekrem E çıkartıldıktan sonradan ifadesi alınan HE, babasının tacizlerinin ortaokul 7’nci derslik öğrencisiyken başladığını söyledi Cinsel saldırıların Konya Akşehir’de oturdukları dönemde bir göz odalı evde başladığını söyleyen HE, 7’nci sınıfta okuyordum Babam alkollüydü Yanıma geldi Ben kendisini itekledim Bütün aile aynı odada kalıyorduk Orada herhangi bir eylemi olmadı Sonra Antalya’ya taşındık Ilk geldiğimizde bir iki ay herhangi bir eylemi olmadı Ama iki ay sonradan bana yavaş yavaş yaklaşmaya başladı Alkollü olduğu zamanlarda annemi değil, defalarca beni yanında çağırıyordu Yanında gelmediğim süre etrafta ne bulursa bana fırlatıyordudedi 14 YAŞINDA DÜŞÜK YAPTI Babasının cinsel istismarı sebebiyle geceleri uyuyamadığını anlatan HE, 1 yıl daha sonra ise babasından hamile kaldığını anlattı Bu hamileliğinin 2008 yılında düşük yaparak sona erdiğini anlatan HE, sonra da cinsel istismarlar devam ettidedi 2019 VE 2019’DE DOĞUM YAPTI 2011’de yeniden gebe kaldığını ve 2019’de doğum yaptığını anlatan HE, Doğum yaptığımda ben kendimde değildim Bebeğin cinsiyetini bile hatırlamıyorum Çocuğu babam alıp götürdü Nereye götürdüğünü bilmiyorum Korkumdan nereye götürdüğünü bile soramadım 2019’te ikinci doğumu yaptım Bu bebeğin de cinsiyetini bilmiyorum O bebeği de annem babamın zoruyla alıp götürdü Bu çocuğun nereye gittiğini bilmiyorumdedi 2019’teki doğumdan 1 gün sonra eve polis geldiğini, kendisine Hamile misin?diye sorulduğunu anlatan HE, korkudan olanları anlatamadığını kaydetti Ertesi gün daha fazla sayıda polisin geldiğini, bir taraftan kendisinin, dahası annesiyle babasının sorgulandığını anlatan HE, Bu defa, polise olan biteni olduğu gibi anlattım sonra beni Sosyal Hizmet Kurumu gözetiminde bir yere yerleştirdilerdedi HE’nin ifadesinden daha sonra tekrar salona alınan Ekrem E, kızının suçlamalarını kabul etmediğini söyledi Tanıkların dinlenmesinin gerisinde Ekrem E’nin tutukluluk halinin devamına karar veren duruşma, davalı anne Cemile E’nin ifadesinin alınması için Konya Akşehir Nöbetçi Ağır Cinayet Mahkemesi’ne yazı yazılmasına karar verip duruşmayı erteledi id  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt