Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozan Colakoğlu Hadi Bakalım Şarkı Sozu

Ozan Colakoğlu Hadi Bakalım Şarkı Sozu
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ozan Colakoğlu Hadi Bakalım

Ozan Colakoğlu Hadi Bakalım sozleri

Yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar
Ne var
Ucurmus herkes, o da kim oluyor
Sen kimsin kim bunlar
En buyuk kim

Hadi bakalim kolay gelsin
Bir acayip zor yaris
Bana ne aman ben anlamam
Pek hesapli ince is

Sen seni bil, sen seni
Sen siki tut ceneni
Eline diline hakim ol
Sonra oculer yer seni

Sen seni bil, sen seni
Sen siki tut ceneni
Eline diline hakim ol
Dikkaaaaaat!!

Ah icimizde ne ac hevesler
Arada hicaz arada caz nefesler
Bir yanimiz her duruma musait
Ne kadar uyarsa o kadar ister

Similar threads

Tarkan Hadi Bakalım şarkı sozleri Tarkan Hadi Bakalım şarkısı sozu Yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar Ne var? Ucurmuş herkes, o da kim oluyor Sen kimsin, kim bunlar en buyuk kim? Hadi bakalım kolay gelsin Bir acaip zor yarış Bana ne aman ben anlamam Pek hesaplı ince iş Hadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ozan Colakoğlu Aşk Gitti Bizden Ozan Colakoğlu Aşk Gitti Bizden Sozleri Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerde şimdi o icimde Ucuşan kelebekler Bende o duygulardan, Hic kalmadı eser Biri sen, biri ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ozan Colakoğlu Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozleri Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozleri Ozan Colakoğlu Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerde şimdi o icimde Ucuşan kelebekler Bende o duygulardan, Hic kalmadı eser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Sezen Aksu Hadi Bakalım Yerimiz mi bakımlı yoksa yenimiz mi bakımlı Ne var? Uçurmuş herkes o da kim oluyor Sen kimsin kim bunlar En büyük kim? Hadi bakalım kolay gelsin Bir acaip kuvvet yarış Bana ne aman ben anlamam Öyle hesaplı ince meslek x 2 Sen seni bil, sen seni Sen sıkı tut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Tarkan Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozleri Tarkan Aşk Gitti Bizden şarkısı Sozu Ozan Colakoğlu Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerde şimdi o icimde Ucuşan kelebekler Bende o duygulardan, Hic kalmadı eser Biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt