Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozan Colakoğlu Tarkan Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozu

Ozan Colakoğlu Tarkan Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozu
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tarkan Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozleri

Tarkan Aşk Gitti Bizden şarkısı Sozu Ozan Colakoğlu

Bana musade hadi bye bye
Bundan boyle bizi mazi say
Sanma ki icim buruk değil
E ayrılık bu, kime kolay?

Nerde şimdi o icimde
Ucuşan kelebekler
Bende o duygulardan,
Hic kalmadı eser

Biri sen, biri ben
İki damla yaş aktı gozlerimden
Olmadı olduramadık
Ve aşk bitti bizden
Once sen, sonra ben
Kaydık yıldız gibi gokyuzunden
Bir turlu tutturamadık
Ve aşk gitti bizden

Tanıdık hikaye, malum
Aşkı gurura feda ettik
Donuşu yok ki bu sonun
Ayrı dunyalara duşuverdik

Bu bahcelerde bir zamanlar
Renk renk cicekler acardı
Ne yazık ki soldular
Nasıl oldu da oyle bir anda
Olduk birer yabancı
Ne yazık ki ayrıldı yollar

Similar threads

Ozan Colakoğlu Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozleri Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozleri Ozan Colakoğlu Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerde şimdi o icimde Ucuşan kelebekler Bende o duygulardan, Hic kalmadı eser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ozan Colakoğlu Aşk Gitti Bizden Ozan Colakoğlu Aşk Gitti Bizden Sozleri Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerde şimdi o icimde Ucuşan kelebekler Bende o duygulardan, Hic kalmadı eser Biri sen, biri ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Tarkan Aşk Gitti Bizden şarkı sozu Tarkan Aşk Gitti Bizden şarkısı sozu Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerede şimdi o İcimde ucuşan kelebekler Bende o duygulardan Hic kalmadı eser Biri sen, biri ben İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Tarkan Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozleri Tarkan Aşk Gitti Bizden Bana Musade Hadi Bye Bye Bundan Boyle Bizi Mazi Say Sanma Ki icim Buruk Değil Ee Ayrılık Bu Kime Kolay Nerde Şimdi O icimde Ucuşan Kelebekler Bende O Duygulardan Hic Kalmadı Eser Biri Sen Biri Ben iki Damla Yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Tarkan Aşk Gitti Bizden sozleri Tarkan 2019 yaz şarkılarından biri Aşk Gitti Bizden Bu yaz cok dinlenecege benziyor Tarkan Aşk Gitti Bizden Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerde şimdi o icimde Ucuşan kelebekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt