Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozan Doğulu & Sıla Alain Delon Şarkı Sozu

Ozan Doğulu & Sıla Alain Delon Şarkı Sozu
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Butun gun oyle oturdum evde
Tadım tuzum yok olur ya oyle
Duvarların da ağzı var dili yok
Hadi kalk giyin gez toz dedim
Azcık da sen boz dedim
Aradım taradım kimse evde yok

Işıklı janjanlı girdim rastgele bir kapıdan
Meğer herkes burdaymış bihabermişim dunyadan
Kızlarla laflarken sen gorundun bir anda
Bi numaralar Allah Allah bu ne n`oluyor ya

Babababa havalara nasıl da geriniyor
Alain Delon`um benim nasıl da kasılıyor
No no no almayayım başkası alsın
Tipim değilsin ustu kalsın

Nasıl da yalnız ve cıplak herkes
Mutsuz ve damsız herkes
Benim de bundan aşağı kalır yanım yok

Similar threads

Butun gun oyle oturdum evde Tadım tuzum yok olur ya oyle Duvarların da ağzı var dili yok Hadi kalk giyin gez toz dedim Azcık da sen boz dedim Aradım taradım kimse evde yok Işıklı janjanlı girdim rastgele bir kapıdan Meğer herkes burdaymış bihabermişim dunyadan Kızlarla laflarken sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
sıla alon delon şarkı sozu imagessilaalondelonsarkisozu5adab16787858 Butun gun oyle oturdum evde Tadım tuzum yok olur ya oyle Duvarların da ağzı var dili yok Hadi kalk giyin gez toz dedim Azcık da sen boz dedim Aradım taradım kimse evde yok Işıklı janjanlı girdim rastgele bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Alain Delon Şarkı Sozleri Butun gun oyle oturdum evde Tadım tuzum yok olurya oyle Duvarlarında ağzı var dili yok Hadi kalk gez toz dedin Azcıkta sen boz dedin Aradım taradım kimse evde yok Işıklı janjanlı girdim rasgele kapıdan Meğer herkes burdaymış Bi habermişim dunyadan Kızlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Sıla ve Ozan Doğulu bir arada muhteşem bir şarkıya imza atmışlar Son gunlerde dillerden duşmeyen Alain Delon konuşulmaya ve soylenmeye devam edecek gorunuyor imagesbakbakhavalaranasildageriniyoalaindelonumbenimnasildakasiliyo5adab3bb85fe6 Butun gun oyle oturdum evde Tadım tuzum yok olurya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sıla & Ozan Doğulu Alain Delon şarkı sozu She took me by surprise not once but twice on the very same day I need advice Is there someway you can reach her? the sunshines got me dizzy is there someway you can meet her? heaven knows Im not Alain Delon You know where to find me...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,834Mesajlar
29,882Kullanıcılar
xdfnSon üye
Üst Alt