Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozan Doğulu & Sıla Alain Delon Şarkısı

Ozan Doğulu & Sıla Alain Delon Şarkısı
0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Alain Delon Şarkı Sozleri

Butun gun oyle oturdum evde
Tadım tuzum yok olurya oyle
Duvarlarında ağzı var dili yok
Hadi kalk gez toz dedin
Azcıkta sen boz dedin

Aradım taradım kimse evde yok
Işıklı janjanlı girdim rasgele kapıdan
Meğer herkes burdaymış
Bi habermişim dunyadan
Kızlarla laflarken sen gorundun bir anda
Bi numaralar Allah Allah

Bu ne noluyo ya
Bak bak bak havalara nasılda geriniyo
Alain Delonum benim nasıda kasılıyo
No no no almıyım, başkası alsın
Tipim değilsin ustu kalsın

Bak bak bak havalara nasılda geriniyo
Alain Delonum benim nasıda kasılıyo
No no no almıyım başkası alsın
Tipim değilsin ustu kalsın

Tovbe tovbe estağfurullah
Bi de konuşsa, gulerim ha ha
Alim Allah dayanılır mı?
Hadi be sen de yarım akıllı

Similar threads

Sıla ve Ozan Doğulu bir arada muhteşem bir şarkıya imza atmışlar Son gunlerde dillerden duşmeyen Alain Delon konuşulmaya ve soylenmeye devam edecek gorunuyor imagesbakbakhavalaranasildageriniyoalaindelonumbenimnasildakasiliyo5adab3bb85fe6 Butun gun oyle oturdum evde Tadım tuzum yok olurya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Butun gun oyle oturdum evde Tadım tuzum yok olur ya oyle Duvarların da ağzı var dili yok Hadi kalk giyin gez toz dedim Azcık da sen boz dedim Aradım taradım kimse evde yok Işıklı janjanlı girdim rastgele bir kapıdan Meğer herkes burdaymış bihabermişim dunyadan Kızlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Butun gun oyle oturdum evde Tadım tuzum yok olur ya oyle Duvarların da ağzı var dili yok Hadi kalk giyin gez toz dedim Azcık da sen boz dedim Aradım taradım kimse evde yok Işıklı janjanlı girdim rastgele bir kapıdan Meğer herkes burdaymış bihabermişim dunyadan Kızlarla laflarken sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
sıla alon delon şarkı sozu imagessilaalondelonsarkisozu5adab16787858 Butun gun oyle oturdum evde Tadım tuzum yok olur ya oyle Duvarların da ağzı var dili yok Hadi kalk giyin gez toz dedim Azcık da sen boz dedim Aradım taradım kimse evde yok Işıklı janjanlı girdim rastgele bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Sıla & Ozan Doğulu Alain Delon şarkı sozu She took me by surprise not once but twice on the very same day I need advice Is there someway you can reach her? the sunshines got me dizzy is there someway you can meet her? heaven knows Im not Alain Delon You know where to find me...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt