Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozan Güven ile Halit Ergenç, çocukluk arkadaşı oldu!

Ozan Güven ile Halit Ergenç, çocukluk arkadaşı oldu!
0
133

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
ozan_guven_ile_halit_ergenc_cocukluk_arkadasi_oldu_1577781293_2777.jpg

Çok yakında Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan seri Babil'de Halit Ergenç ve Ozan Itimat, birbirine zıt karakterde iki çocukluk arkadaşını canlandıracak.

Başarılı serilerin sponsorluğunu üstelenen Ay Imalat yeni bir seriye daha imza atacak. Babil serisinin ekranlarda seyircileriyle buluşacağı serinin iki kilit oyuncusu Halit Ergenç , Ozan Inanç, Süper Yüzyıl serisinden sonra birinci kere ekran önüne çocukluk arkadaşları olarak geçecek.

4r91a_1577781346_134.jpg

Babil'in konusu; idealist, çalışkan ve dürüst bir iktisat profesörü olan İrfan, uğradığı bir iftiranın sonucu işini kaybeder. Yaşadığı haksızlığı sindiremeden oğlu Deniz’in ölümcül illeti ortaya çıkar. İrfan’ın kısa müddette evladının ameliyatı için gerekli olan parayı bulması gerekmektedir. Çaldığı tüm kapılar birer birer yüzüne kapanırken, İrfan’ın son bir umut olarak çocukluk arkadaşı Egemen’e sarfiyat. İki dostun yolları yıllar sonra yine birleştirir.

OZAN INANÇ'TAN CEM YILMAZ AÇIKLAMASI;

Yetenekli oyuncu Ozan Inanç, komedyen arkadaşı Cem Yılmaz'ın gösterisine katıldı. Yeniköy Fiko'ya giden Ozan Itimat, Cem Yılmaz'ın "Eş, dost, akraba herkes davetiye bekliyor" açıklaması ve gösterisi hakkında icmalde bulundu.

8DwIn_1550815838_3716.Jpeg

Don Kişot oyunuyla hayli beğeni toplayan Ozan Inanç,"O da oyunlarında ayakta aslında, oturmuyor ki. Ben bilet almadım. Biraz heyecanı geçsin, sonra bilet bulurum ben. O yüzden almadım" laflarıyla Cem Yılmaz'ın gösterisine icmalde bulundu.

MjEqb_1550817062_2575.Jpeg

Yakın arkadaşı komedyen Cem Yılmaz'ın gösterimine spor kıyafetlerle giden Ozan Inanç'ın rahatlığı objektiflerden kaçmadı.

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt