Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özbek Pilavı Tarifi

Özbek Pilavı Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Özbek Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

**4 adet havuç
**1 adet kuru soğan
**250 gram dana kuşbaşı et
**1 kase pirinç
**Tuz ,karabiber, kırmızıbiber
**Tereyağı

Özbek Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle kuşbaşı doğranmış eti tencereye Alıp suyunu salması için kavuralım Daha sonra içerisine bir yemek kaşığı tereyağı atalım ve üzerine su döküp kaynamaya bırakalım Piştikten sonra suyunu başka bir kaseye alalım Havucu soyup küp küp doğrayalım Soğanı ve havucu aynı anda tencerede kavuralım İçerisine eti de alıp kavuralım İki kase suyu da tencerenin içerisine Alalım kaynadıktan sonra ıslatılmış pirinci ekleyip tuz ekledikten sonra kapağını kapatıp suyunu çekene kadar demlemeye bırakalım Demlendikten sonra 15 dakika bekledikten sonra servise sunabilirsiniz
(NOT: 15 dakika beklediğimiz zaman daha tane tane oluyoruz Güzel demleniyor)
AFiYET OLSUN
 
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt