Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özbek Pilavı

Özbek Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER

2 su bardağı pirinç
100 gr margarin
1 adet küçük boy havuç
1 fincan kuş üzümü
2 fincan şam fıstığı
3 bardak su veya et suyu
Yarım demet dereotu

HAZIRLANIŞI
Yıkanmış pirinci, margarinle 3 dakika kadar karıştırarak kavurun Ayrı bir kapta fıstıkları az margarinle iyice pembeleştirin Şam fıstığı yoksa dolma fıstığı da kullanabilirsiniz Kavrulan pirince fıstıkları, rendelenmiş havucu, kuş üzümünü, kaynar su veya et suyunu ve tuzunu ilave ederek, önce harlı, 2 dakika sonra kısılmış ateşte, pirinç suyu çekinceye kadar pişirin Arzu ederseniz, üzerine az miktarda tarçın da serpebilirsiniz Servis yaparken kıyılmış dereotu ile süsleyebilirsiniz
 
858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt