iltasyazilim
FD Üye
http:img101**************img101727439042247pe1
Malzemeler:
2 su bardağı pirinç
3 su bardağı su
250 gr kuzu eti
1 adet soğan
2 adet havuç
Tuz, yenibahar
Yapılışı:
Önce kuşbaşı doğranmış eti tencereye alın, suyunu çekene kadar pişirin Daha sonra rendelenmiş veya blendırdan geçirilmiş soğanları ekleyin Soğanlar pembeleşince rendelenmiş havuçları ve ıslatılmış, sonra da yıkanıp süzülmüş pirinci ekleyin ve 23 dk kavurun
Sonra 3 bardak suyu, tuzu ve yenibaharı ekleyin Suyunu çekip üstü göz göz oluncaya kadar pişirin
Malzemeler:
2 su bardağı pirinç
3 su bardağı su
250 gr kuzu eti
1 adet soğan
2 adet havuç
Tuz, yenibahar
Yapılışı:
Önce kuşbaşı doğranmış eti tencereye alın, suyunu çekene kadar pişirin Daha sonra rendelenmiş veya blendırdan geçirilmiş soğanları ekleyin Soğanlar pembeleşince rendelenmiş havuçları ve ıslatılmış, sonra da yıkanıp süzülmüş pirinci ekleyin ve 23 dk kavurun
Sonra 3 bardak suyu, tuzu ve yenibaharı ekleyin Suyunu çekip üstü göz göz oluncaya kadar pişirin