Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özbek Pilavı

Özbek Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Özbek Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*1 orta boy soğan
*1 büyük havuç
*500 gr kuşbaşı doğranmış pirzola
*1 kase pirinç
*1 kase su
*1 kase et suyu
*tuz
*karabiber
*1 çorba kaşığı tereyağı
*3 çorba kaşığı sıvı yağ

Özbek Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle kuşbaşı doğranmış et suyunu çekene kadar kavrulur Yumuşak kıvama gelene kadar pişirilir
Başka bir tencerede küp küp doğranmış soğan yağda pembeleşene kadar kavrulur Üzerine kibrit çöpü şeklinde doğranmış havuç atılır ve yumuşayana kadar karıştırılır Havuçlar yumuşayınca yıkanmış pirinçler atılır ve kısa süre karıştırılır
Üzerine kavrulmuş eti, tuzunu, kaynar su ve et suyu dökülür Yaklaşık 20 dakika suyunu çekene kadar pişirilir 15 dakika demlendikten sonra karabiberle servis edilir
 
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,142Kullanıcılar
onurwebSon üye
Üst Alt