Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozbekce - Turkce Sozluk

Ozbekce - Turkce Sozluk
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Turkce ozbekce sozluk
Turkce Ozbekce ceviri
Ozbekce Turkce ceviri

Ozbekce Turkce sozluk icin cok fazla alternatif bulamadım Kimi kapanmış kiminin ise ulaşımı engelli ama BURADA verdiğim site işinize yarayabilir Denemekte fayda var imagesozbekceturkcesozluk5ad5f681ca655gif

Similar threads

ingilizce turkce ceviri cumle sozluk ceviri İngilizce Turkce Cumle Ceviri artık cok kolay aşağıda size vermiş olduğumuz link yardımıyla sizlerde rahatlıkla İngilizce Turkce Ceviri yapabileceksiniz ingilizce turkce ceviri cumle sozluk icin Tıklayınız TIKLAYINIZ
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Türkçe özbekçe sözlük Türkçe Özbekçe tercüme Özbekçe Türkçe tercüme Özbekçe Türkçe sözlük için fazla artı alternatif bulamadım Kimi kapanmış kiminin ise ulaşımı engelli fakat BURADA verdiğim site işinize yarayabilir Denemekte avantaj var *
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
İngilizce Turkce Ceviri Sitesi İngilizce Turkce ceviri yapmak sanıldığı kadar kolay değildirNe kadar iyi ingilizce bilseniz de ceviri yapmak,ozellikle İngilizce Turkce Ceviri yapmak gercekten zor iş Cunku yaptığınız ceviriye kendinizden de bir şeyler katmanız gerekiyorBilindiği gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Turkce ve edebiyat Dersine Nasıl Calışmalıyız Turkce Dersine Nasıl Calışmalıyız Amacınız İster Anadolu ve Fen Liselerine İster Universiteye girip, guzel bir eğitim alarak yarınlara en iyi şekilde hazırlanmak ve idealinizdeki mesleğe ulaşıp onu en iyi şekilde yapmak olsun Bu amaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Bilinmeyen Turk Tarihi Turklerin Bilinmeyen Tarihi Hakkında Bilgi ICANAS Sempozyumunda Turklerin Bilinmeyen Tarihini Acıkladı Yazıyı Turklerin bulduğunu bilimsel olarak ispatlayan Kazım Mirşan, alfabelerin kokeninin Turkce olduğu teziyle de dikkatleri uzerinde topladı Etrusk yazısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt