Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozcan Deniz Alma Ahımı Şarkı Sozu

Ozcan Deniz Alma Ahımı Şarkı Sozu
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ozcan Deniz Alma Ahımı şarkı sozleri

Ozcan Deniz Alma Ahımı şarkısı sozu

Sorarlar derdin ne diye
Derdim sana doymaz doymaz inan
Bu efkarın bir tarifi yok
Kitaplara sığmaz sığmaz inan
Alma alma ahımı yalanım yok
Yok gunahım yok
Gayrı duy figanımı
Benim sensiz muradım yok
Alma
Yalnız yurudum yalnız uyudum
Yalnız kanadım ben
O bilmez inan
Bu efkarın bir tarifi yok
Kitaplara sığmaz sığmaz inan
Alma alma ahımı yalanım yok
Yok gunahım yok
Gayrı duy figanımı
Benim sensiz muradım yok
Alma

Similar threads

Ozcan Deniz Alma Ahımı şarkısı sozu Ozcan Deniz Alma Ahımı şarkısının sozleri Sorarlar derdin ne diye Derdim sana doymaz doymaz inan Bu efkarın bir tarifi yok Kitaplara sığmaz sığmaz inan Alma alma ahımı yalanım yok Yok gunahım yok Gayrı duy figanımı Benim sensiz muradım yok Alma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ekrem Duzgunoğlu Alma Ahımı Şarkı Sozu Alma Ahımı Şarkı Sozu Sorarlar Derdin ne diye Derdim sana doymaz doymaz inan Bu efkarın bir tarifi yar Kitaplara sığmaz sığmaz inan Alma alma ahımı Yalanım yok gunahım yok Gayrı duy figanımı Benim sensiz muradım yok Yalnız yurudum Yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ekrem Duzgunoğlu Alma Ahımı şarkı sozleri Ekrem Duzgunoğlu Alma Ahımı şarkısı sozu Sorarlar derdin ne diye Derdim sana doymaz doymaz inan Bu efkarın bir tarifi yar Kitaplara sığmaz sığmaz inan Alma alma ahımı Yalanım yok yok gunahım yok Gayrı duy figanımı Benim sensiz muradım yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Alma Ahımı Erdem Ergun Alma Ahımı Şarkısı Alma Ahımı Şarkı Sozu Erdem Ergun Alma Ahımı Sorarlar derdin ne diye Derdim sana doymaz doymaz inan Bu efkarın bir tarifi yar Kitaplara sığmaz sığmaz inan Alma alma ahımı Yalanım yok yok gunahım yok Gayrı duy figanımı Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Erdem ERGUNAlma Ahımı erdem ergün alma ahımı mp3 indir erdem ergün alma ahımı indir Erdem Ergün Alma Ahımı Şarkı Sözleri Sorarlar derdin ne diye Derdim sana doymaz doymaz inan Bu efkârın bir tarifi yar Kitaplara sığmaz sığmaz inan Alma alma ahımı Yalanım değil değil günahım değil Gayrı duy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,850Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt