Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

özcan deniz-beni affet

özcan deniz-beni affet
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
özcan denizbeni affet Beni affet Kaybetmek için çor erken Hoşlanmak için de fazla geç Beni affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim süre bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Beni affet Şiirler gözlerini Şarkılar saçlarını söylemedi Beni affet Bir adım kalmalı geriye doğru Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim vakit bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Ben seni sevdiğim süre bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Beni affet Kaybetmek için çor erken Sevmek için de çok geç Beni affet ​  

Similar threads

Ayrılık kurşun dek ağır gülüşün Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın arkasından güç Evet nihayet bir adın kalmalı geriye doğru Birde o kahreden gurbet Times New Roman, Times, serif 1549090803 1549090803...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Ahmet hamdi Tanpınar Bir Adın Kalmalı Şiiri Bir Adın Kalmalı Şiiri Sozleri Ahmet hamdi Tanpınar ın Bir Adın Kalmalı şiiri BİR ADIN KALMALI bir adın kalmalı geriye butun kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Sevgiliden Af Dileme Sözleri Facebook Sevdiğiniz kişiden bağışlama dileyen sözler ve mesajlar arıyorsanız sizler için en manalı v een hoş affetme dileme sözlerini bu yazımız da paylaşıyoruz 55590 55590...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
2019 kısa Özür Mesajları Özür Mesajları sevgiliye Özür Mesajları kısa KIrdığınız kalbi tamir edemezsiniz fakat bir nebzede olsa telafi edebilirsiniz yan jki özür dilemek isterseniz2019kisaozurmesajlari5c5579692547falt Sevgili Melek'ler, bu yazımızda size fazla hoş kısa ve yeni özür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
En Hoş Uzlaştırma Sözleri Uzlaştırma Sözleri kısa En Hoş Uzlaştırma Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda dargınları düşündük ve küsleri barıştıracak oaln en güzel barışma sözlerini sizlerle ve bizden barış sözleri paylaşmamızı rica eden misafirlerimiz ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt