Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozcan Deniz - Boylesi Aşk

Ozcan Deniz - Boylesi Aşk
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kolay olsa
severdiniz sizde
kolay olsa benim gibi boyle
kolay olsa yanardiniz sizde
kolay olsa icin icin boyle
boylesi aski kimse yasayamaz
donuyorsa durmuyorsa dunya
bu yasanan asklarin hatrina
boylesi aski kimse yasayamaz
heylileleyli heylileyya
heliley lileyheyya

Similar threads

Barış Manco Lahburger Şarkı Sozu Evvel zaman icinde kalbur saman icinde Kaf dağının ardında uzak bir ulkede Kozu paylaşmak icin iki duşman kabile Sectiler iki civan surduler beni dare Biri aslan yurekli miyav kartal misali Biri urkek bakışlı anka kuşu sanki Cektiler silahları cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ozcan Deniz Sevdazede Ağlayan kimse yok bu halime Gozlerimden kalbimden gayrı Oyle sevdazedeyim ki ben Cekilmez hallere duştum gayrı Buzdan doşeklerde yatıyorum Boyle haller aşkın hamurundanmış Sevdazede kalbim paramparca Aşk butun kotuluklerin anasıymış Ne atılır ne satılır bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ozcan Deniz Gecer Şarkı Sozu (Evim Sensin) Hep aynı hikaye gonlum duşunce aşka Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş Hep aynı herşey aynı sanki birbirine eş Gecer gecer daha oncekiler gibi Bu da gecer neler neler gecmedi ki Yine duşer deli ane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Unutulmaz Dizisinin 6bolumunde Eda,Harun,Melda okuduğu şiiri unutulmaz dizisi şiiri Harun Bitmeyecek gecelere asılı bir mucevher gibi hayalin Seni gormedikten sonra hergun artık gece benim icin Duşuncelerin Ne sana huzur verir bundan boyle ne kendine Oysa unut herşeyi derken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Ozcan Deniz Gecer Şarkı Sozleri Evim Sensin Film Muziği Hep aynı hikaye gonlum duşunce aşka Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş Hep aynı herşey aynı sanki birbirine eş Gecer gecer daha oncekiler gibi Bu da gecer neler neler gecmedi ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt