Ünlü sanatçı Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan'ın sosyal medya atışması devam ediyor! Oğulları Kuzey'in velayeti için karşı karşıya gelen Deniz ve Aktan'ın karşılıklı yorumları gündem oldu. Özcan Deniz, bu kez Zekeriyaköy'deki villasında kalan Feyza Aktan için ‘haksız işgal davası' açtı.
Oğulları Kuzey’in velayeti için karşı karşıya gelen Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın atışması sosyal medyada devam ediyor. Eski eşler birbirleri hakkında her gün yeni bir iddiada bulunurken Deniz, mahkemeye başvurdu. Ünlü isim, Aktan’ın oturduğu Zekeriyaköy’deki villa için şimdilik 5 bin liralık ‘haksız işgal tazminatı’ davası açtı. Feyza Aktan’ın oturduğu villanın aidat ve fatura bedelinin tazminini isteyen Deniz, ayrıca 5 bin liranın tahsilini istedi.
Oğlu Kuzey’e sarıldığı bir fotoğrafı paylaşan Deniz, "Gerisi boş" notunu düştü. Deniz’e takipçilerinden “Gerisi boş değil gerisi annesi” tepkisi geldi.
Eskiİ eşi Feyza Aktan’ın fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı Özcan Deniz, konu hakkında açıklama yaptı: “Yıllar önce yaşandığı iddia edilen ama nedense o zaman değil de şimdi ‘çamur at izi kalsın’ düşüncesiyle ortaya atılmış, iftira niteliğindeki suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Şiddet uygulamadım, eski eşimi mağdur etmedim. Yeni projemin arifesinde bunların yaşanması da ayrı bir konu.”
ÇOCUĞUM İÇİN SUSUYORUM
Özcan Deniz, açıklamasının devamında “çocuğunu korumak amacıyla sustuğunu” söyledi: “Kurulacak çok cümle var ama ileride evladımı üzecek kayıtlar bırakmamak adına susuyorum. Ben, bu hayatta en değerli varlığım olan çocuğumu düşünmekteyim. Ve elimden alınmaya çalışılsa da, oğlumu bu çirkin kavgadan zarar görmeden kurtarmaya çalışıyorum. Onun geleceğini inşa etmekle meşgulüm. Annesi hakkında ulu orta konuşmak gibi bir davranışım olmadı ve olmayacak. Oğlumun geleceğinin gasp edilmesine de asla müsaade etmeyeceğim.”
NE OLMUŞTU?
Feyza Aktan, iki yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı, çocuğunun babası ünlü oyuncu Özcan Deniz hakkında, ‘zincirleme şekilde kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından, abisi Ercan Deniz hakkında da, ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘zincirleme şekilde yaralama’, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçlarından şikayetçi oldu.
POLİSİ ARARSAN YÜZÜNDE SİGARA SÖNDÜRÜRÜM
Sözleşmeden vazgeçen Özcan Deniz, her şeyin yoluna gireceğine dair söz vererek Feyza Aktan’la evlendi. Çocuk doğduktan sonra evlilik sözleşmesini yeniden gündeme getiren Deniz, eşi üzerinde baskı kurdu. Dilekçede, Deniz’in yine şiddet uyguladığı, “Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm” diye tehdit edildiği ifadelerine yer verildi. Aktan, darp raporu alıp boşanmak istedi.
1 ay tedbir kararı
Savcılık soruşturması devam ederken Feyza Aktan, Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında korunma talep etti. Mahkeme, ikilinin 1 ay süreyle Feyza Aktan’a yaklaşmamasına karar verdi. 1 aylık tedbir süresinin dolmasının ardından Aktan yeniden mahkemeye başvurdu. Mahkeme 1 ay daha tedbir kararı verdi.
İDDİALAR ASILSIZ
İddiaların asılsız olduğunu belirten Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz, karara itiraz etti. Dilekçede, “Özcan Deniz’in Feyza Aktan’a yönelik hiçbir şiddet, hakaret ve tehdit eylemi olmamıştır. Şiddete dair bir delil de sunmamıştır” denildi.