Özcan Deniz Etken Karşısına Çıkacak özcan deniz resimleri özcan deniz şarkı sözleri resimleri hakkında data için yazımıza buyrun melekler Adı sıkça Fahriye Evcen ile Anılan ve sürekli Fahriye Evcen İle bir barışı bir küsen Özcan Deniz'in adı Şu sıralar Dolandırıcılık ile anılıyor melekler Aile şirketi yoluyla piyasayı 2 milyon TL dolandırmaktan 5 kişiyle birlikte yargılanan Özcan Deniz, “Ünlü olmam dolayısıyla benim bu olaya adımı karıştırdılar dedi 1548649332 1548649332 ozcandenizhakimkarsisinacikacak5c4e83798342bozcandenizhakimkarsisinacikacak5c4e83798342b ozcandenizhakimkarsisinacikacak5c4e83798342b Kurdukları aile şirketi yoluyla piyasayı 2 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla ağabeyi Ercan Deniz ve 4 kişiyle birlikte yargılanan meşhur usta Özcan Deniz, davanın ikinci duruşmasında başta açıklama verdi Suçlamaları reddeden meşhur şarkıcı, Ercan Deniz’in ağabeyi olduğunu ve onun kendisinden bambaşka ticari bir yol çizdiğini belirtti Özgün Turizm ve ENT Turizm şirketleriyle bir bağının olmadığını ileri süren Deniz, ‘’Konser ve faaliyetler için araç kiralama işlerini kardeşimin şirketinden karşılıyordum Yapılan borçlarla bir ilgim yoktur’’ dedi Deniz ‘’Ağabeykardeş ilişkisinden nedeniyle Ercan Deniz ile hesaplaşmadık Hatta bana borçludur Yaptığımız kira sözleşmesi yazılıdır Sanıklardan yalnızca Adem Zeren’i tanırım Bu olayda benim ismimin geçmesi, kamuoyu göre tanıdık bir birey olduğumdan ve kolay tahsilat etmek için yapılmıştır’’ (VATAN)