Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozcan Deniz Hala Seviyorum Sozleri

Ozcan Deniz Hala Seviyorum Sozleri
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ozcan Deniz Hala Seviyorum şarkısı sozu

Ozcan Deniz Hala Seviyorum şarkısının sozleri

Hala seviyorum
Ne yapsan da ne etsen de
Gecmez biliyorum
Azalsan da coğalsan da
Ben de uzdum sen de uzdun
Boşverelim mi?
Ben de kustum sen de kustun
Vazgecelim mi?
İnsanlar arasında en iyisi değilim
Bunu ben de biliyorum
Ama şu anda bu evde kiracı da değilim
Kendim gidiyorum
Biraz da yuzumdeki o bakışa deliyim
Zarzor goruyorum
Sen dahil kimseden davacı da değilim
Hala seviyorum

Similar threads

Ozcan Deniz Hala Seviyorum şarkı sozleri Ozcan Deniz Hala Seviyorum şarkısı sozu Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Gecmez biliyorum Azalsan da coğalsan da Ben de uzdum sen de uzdun Boşverelim mi? Ben de kustum sen de kustun Vazgecelim mi? İnsanlar arasında en iyisi değilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ozcan Deniz Tatlım şarkısı sozu Ozcan Deniz Tatlım şarkısının sozleri Olabilir mi hic ayrılık senle Haydi sonsuzluk olsana bende Bitebilir mi hic Hadi canım sende Gidebilirdim ben Ama canım sende Şimdi aşkınla serseri oldum Sende kaybettiğim omrumu buldum Tatlım tatlım tatlım Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ozcan Deniz Aklında Olsun şarkısı sozu Ozcan Deniz Aklında Olsun şarkısının sozleri Neden asık o yuzun Sanki son gunumuz Cabuk olsun donuşun Kaldı son gucumuz Şuphen varsa hala aşkımdan Aklında olsun ben seni ne cok sevdim Umduğundan cok sandığından cok değer verdim Utanmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ozcan Deniz Benimle Evlenir Misin? Şarkısı Mayıs ayında yeni albumu piyasaya cıkacak olan Ozcan Deniz, ilginc bir fotoğraf calışmasıyla sevenlerinin karşısında olacak Yuzune uygulanan ışık oyunlarıyla farklı bir imaja burunen Deniz, albumunde yer alan bir şarkıyla da sevgilisi Fahriye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ozcan deniz Merakımdan şarkısı sozu Ozcan deniz Merakımdan sozleri Cok uzun zaman oldu seni gormeyeli Hala cok guzelsin eskisi gibi Seninle beraberken en cok korktuğumdu Birgun ya olursak iki yabancı gibi Gordum seni başkasıyla aldatılmış gibi Hissettim bak birden oya sen benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt