Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim finali sonrası birbirlerini sildiler

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim finali sonrası birbirlerini sildiler
0
60

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
ozcan_deniz_ile_irem_helvacioglu_seni_cok_bekledim_finali_sonrasi_birbirlerini_sildiler_1620286835_7929.jpg

Beklenilen reytingleri alamadıktan sonra final yapan Seni Çok Bekledim dizisinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu, proje sonrası birbirlerini sildiler.

İstenilen reytingi bir türlü alamadığı için final yapan Seni Çok Bekledim dizisinde başrol oynayan Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun arası, final sonrası nedeni henüz belli olmayan bir sebepten ötürü bozuldu.

1T6hU_1620286840_6774.jpg

Helvacıoğlu, Deniz ile olan tüm fotoğraflarını silip takibi bıraktı. Deniz ise fotoğrafları sildi ancak Helvacıoğlu'nu takipten çıkarmadı. İkili proje zamanında sıklıkla fotoğraf paylaşıyordu.

Similar threads

'Seni Çok Bekledim' dizisinin erken final yapmasından sonra İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz, Instagram'dan birbirini takipten çıkmış, fotoğrafları silmişti. Helvacıoğlu, ilk kez konuştu. İşte detaylar... İrem Helvacıoğlu, 'Seni Çok Bekledim' dizisi finalinden sonra partneri Özcan Deniz'le...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin afiş fotoğrafları çekildi. Galataport'ta yapışan çekimlere tüm oyuncular katıldı. Peki Seni Çok Bekledim dizisinin konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncuları kimlerdir? Star TV'de yayınlanacak olan Seni Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri başladı. Dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu o anlara dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Hayranlarını heyecanlandıran paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi. Peki Seni çok bekledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı. Dizinin yayın tarihi belli oldu. Star Tv'de ekranlara gelecek olan dizi de dikkat çeken konuşma ise şu oldu: "Hayatın sırrı tevafukta gizlidir!" Skala Yapım ve Dnz Film...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi başlamadan kadrosunu güçlendirdi. Senaryosunu Özcan Deniz'in yazdığı diziye usta oyuncu Durul Bazan'da dahil oldu. Peki Seni Çok Bekledim dizisinin konusu nedir? Cuma günü Star Tv ekranlarında yayın hayatına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt