Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozcan Deniz Nazbarı Sozleri

Ozcan Deniz Nazbarı Sozleri
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ozcan Deniz Nazbarı şarkısı sozu

Ozcan Deniz Nazbarı şarkısının sozleri

Ne olur ansızın bana gel
Ayrılığı unut at
Bu deli derbeder adamı
Al yureğine kat
Gel bir de bana sor yokluğunu
Yokluğun hakikat
Yokluğun hakikat
Cal soyle dertli sazım
Yar gonlumde ince sızım
Kim dinler kim avutur
Kime gecer şimdi sen gibi nazım

Arayıp sormadan bana gel
Ayrılığı unut at
Bu deli derbeder adamı
Al yureğine kat
Yokluğun hakikat
Yokluğun hakikat
Cal soyle dertli sazım
Yar gonlumde ince sızım
Kim dinler kim avutur
Kime gecer şimdi sen gibi nazım

Similar threads

Ozcan Deniz Nazbarı şarkı sozleri Ozcan Deniz Nazbarı şarkısı sozu Ne olur ansızın bana gel Ayrılığı unut at Bu deli derbeder adamı Al yureğine kat Gel bir de bana sor yokluğunu Yokluğun hakikat Gel bir de bana sor yokluğunu Yokluğun hakikat Cal soyle dertli sazım Yar gonlumde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ozcan Deniz Seyyah şarkısı sozu Ozcan Deniz Seyyah şarkısının sozleri Seyyah oldum ben bu alemde Senin aşkından derbeder oldum Diyar diyar gezdim senin uğruna Şişeler devirdim aşkın yoluna Islandım durdum aşk yağmurunda Seni duşunup durdum yalnız başıma Hic sensiz olmuyor sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
en guzel aşk şarkıları en guzel turkce aşk şarkı sozleri turkce aşk şarkıları En guzel aşk şarkılarının sozlerini bu başlık altında paylaşacağımSiz de kendi beğendiniz şarkıların sozlerini bu başlık altına ekleyebilirsinizimagesenguzelturkceasksarkilari5adae0c9e3ec3gif Mustafa Ceceli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ozcan Deniz Deniz Cakır ya sonra şarkı sozu Ozcan Deniz & Deniz Cakır ya sonra şarkı sozleri ozcan deniz deniz cakır dueti ya sonra deniz cakır ozcan deniz ya sonra şarkısı 2019 imagesozcandenizdenizcakiryasonrasarkisisozu5adab02ede23c nedir derdin soyle diye bir gun bana sormadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ozcan Deniz Sevdazede Ağlayan kimse yok bu halime Gozlerimden kalbimden gayrı Oyle sevdazedeyim ki ben Cekilmez hallere duştum gayrı Buzdan doşeklerde yatıyorum Boyle haller aşkın hamurundanmış Sevdazede kalbim paramparca Aşk butun kotuluklerin anasıymış Ne atılır ne satılır bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt