Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozcan Deniz Neden Hakim Karşısında?

Ozcan Deniz Neden Hakim Karşısında?
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ozcan Deniz hakim karşısına cıktı
Ozcan Deniz hakim karşısında

Kurduğu aile şirketi aracılığıyla piyasayı 2 milyon TL dolandırdıkları iddiasıyla 5 sanıkla birlikte hakkında dava acılan şarkıcı Ozcan Deniz, Bu olayda benim ismimin gecmesinin sebebi, kamuoyu tarafından bilinen bir kişi olduğumdan dolayıdırdedi

Bakırkoy 9 Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Ozcan Deniz ile avukatları katıldı

Duruşmada ifade veren Ozcan Deniz, sanıklardan Ercan Deniz’in ağabeyi olduğunu belirterek, ağabeyinin ticari olarak kendisine bir yol cizdiğini belirtti

Ozgun Turizm ve ENT Turizm şirketleriyle bir bağının olmadığını ifade eden Deniz, Ağabeyim Ercan Deniz’den bana bir kısım paraların aktarıldığı doğrudur Ancak bu şirketlere kiralama karşılığı odenen meblağdır Konser ve faaliyetler icin arac kiralama işlerini kardeşimin şirketinden karşılıyordum Yapılan borclarla bir ilgim yokturdedi

imagesozcandeniznedenhakimkarsisinda5ad1ea6e969cc

Ercan Deniz’in kendisine ait binada 8 yıldır kiracı olduğunu dile getiren Ozcan Deniz, şunları kaydetti: Ağabeykardeş ilişkisinden dolayı Ercan Deniz ile hesaplaşmadık Hatta bana borcludur Yaptığımız kira sozleşmesi yazılıdır Sanıklardan sadece Adem Zeren’i tanırım Bu olayda benim ismimin gecmesi, kamuoyu tarafından bilinen bir kişi olduğumdan dolayıdır Ağabeyim Ercan Deniz de boyle bir suc işleyecek biri değildirOzcan Deniz’in avukatları, duruşmaların basına kapalı yapılmasını talep etti

Bu talebi reddeden mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi icin duruşmayı erteledi

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt