Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozcan Deniz Seyyah Sozleri

Ozcan Deniz Seyyah Sozleri
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ozcan Deniz Seyyah şarkısı sozu

Ozcan Deniz Seyyah şarkısının sozleri

Seyyah oldum ben bu alemde
Senin aşkından derbeder oldum
Diyar diyar gezdim senin uğruna
Şişeler devirdim aşkın yoluna
Islandım durdum aşk yağmurunda
Seni duşunup durdum yalnız başıma
Hic sensiz olmuyor sensiz yaşanmıyor
Seni bana getirmiyor bu aşk yağmuru
Derbeder oldum

Similar threads

Ozcan Deniz Seyyah şarkı sozleri Ozcan Deniz Seyyah şarkısı sozu Seyyah oldum ben bu alemde Senin aşkından derbeder oldum Diyar diyar gezdim senin uğruna Şişeler devirdim aşkın yoluna Islandım durdum aşk yağmurunda Seni duşunup durdum yalnız başıma Hic sensiz olmuyor sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ozcan Deniz Nazbarı şarkısı sozu Ozcan Deniz Nazbarı şarkısının sozleri Ne olur ansızın bana gel Ayrılığı unut at Bu deli derbeder adamı Al yureğine kat Gel bir de bana sor yokluğunu Yokluğun hakikat Gel bir de bana sor yokluğunu Yokluğun hakikat Cal soyle dertli sazım Yar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ozcan Deniz Tatlım şarkısı sozu Ozcan Deniz Tatlım şarkısının sozleri Olabilir mi hic ayrılık senle Haydi sonsuzluk olsana bende Bitebilir mi hic Hadi canım sende Gidebilirdim ben Ama canım sende Şimdi aşkınla serseri oldum Sende kaybettiğim omrumu buldum Tatlım tatlım tatlım Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ozcan Deniz Alma Ahımı şarkısı sozu Ozcan Deniz Alma Ahımı şarkısının sozleri Sorarlar derdin ne diye Derdim sana doymaz doymaz inan Bu efkarın bir tarifi yok Kitaplara sığmaz sığmaz inan Alma alma ahımı yalanım yok Yok gunahım yok Gayrı duy figanımı Benim sensiz muradım yok Alma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ozcan Deniz Aklında Olsun şarkısı sozu Ozcan Deniz Aklında Olsun şarkısının sozleri Neden asık o yuzun Sanki son gunumuz Cabuk olsun donuşun Kaldı son gucumuz Şuphen varsa hala aşkımdan Aklında olsun ben seni ne cok sevdim Umduğundan cok sandığından cok değer verdim Utanmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,657Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt