Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozcan Deniz Tatlım Şarkısı Sozleri

Ozcan Deniz Tatlım Şarkısı Sozleri
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ozcan Deniz Tatlım Şarkı Sozu

Olabilir mi hic Ayrılık senle
Haydi sonsuzluk olsana bende
Bitebilir mi hic Hadi canım sende
Gidebilirdim ben ama canım sende
Şimdi aşkınla serseri oldum
Sende kaybettiğim omrumu buldum
Tatlım Tatlım Tatlım
Sen bana boyle ne yaptın
Ağlatsan da guldursen de
Kabul Kabul Kabul
Tatlım Tatlım Tatlım
Sen bana soyle ne yaptın
Yaşatsan da oldursen de
Kabul Kabul Kabul
Olabilir mi hic Ayrılık senle
Haydi sonsuzluk olsana bende
Bitebilir mi hic Hadi canım sende
Gidebilirdim ben ama canım sende
Şimdi aşkınla serseri oldum
Sende kaybettiğim omrumu buldum
Tatlım Tatlım Tatlım
Sen bana boyle ne yaptın
Ağlatsan da guldursen de
Kabul Kabul Kabul
Tatlım Tatlım Tatlım
Sen bana soyle ne yaptın
Yaşatsan da oldursen de
Kabul Kabul Kabul
Tatlım Tatlım Tatlım
Sen bana boyle ne yaptın
Ağlatsan da guldursen de
Kabul Kabul Kabul
Tatlım Tatlım Tatlım
Sen bana soyle ne yaptın
Yaşatsan da oldursen de
Kabul Kabul Kabul
Tatlım Tatlım Tatlım

Similar threads

Ozcan Deniz Tatlım şarkısı sozu Ozcan Deniz Tatlım şarkısının sozleri Olabilir mi hic ayrılık senle Haydi sonsuzluk olsana bende Bitebilir mi hic Hadi canım sende Gidebilirdim ben Ama canım sende Şimdi aşkınla serseri oldum Sende kaybettiğim omrumu buldum Tatlım tatlım tatlım Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ozcan Deniz Tatlım şarkı sozleri Ozcan Deniz Tatlım şarkısı sozu Olabilir mi hic ayrılık senle Haydi sonsuzluk olsana bende Bitebilir mi hic Hadi canım sende Gidebilirdim ben Ama canım sende Şimdi aşkınla serseri oldum Sende kaybettiğim omrumu buldum Tatlım tatlım tatlım Sen bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Özcan Deniz Tatlım Şarkı Sözleri isteyen tüm meleklerimiz için Özcan Deniz Tatlım Şarkı Sözü Özcan Deniz Tatlım Şarkı Sözleri Bi Düşün adlı yeni albümü ile herkesin beğenisini toplayan Özcan Deniz nihayet yeni albüm yapabildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ozcan Deniz Nazbarı şarkısı sozu Ozcan Deniz Nazbarı şarkısının sozleri Ne olur ansızın bana gel Ayrılığı unut at Bu deli derbeder adamı Al yureğine kat Gel bir de bana sor yokluğunu Yokluğun hakikat Gel bir de bana sor yokluğunu Yokluğun hakikat Cal soyle dertli sazım Yar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Ozcan Deniz Sevdazede Ağlayan kimse yok bu halime Gozlerimden kalbimden gayrı Oyle sevdazedeyim ki ben Cekilmez hallere duştum gayrı Buzdan doşeklerde yatıyorum Boyle haller aşkın hamurundanmış Sevdazede kalbim paramparca Aşk butun kotuluklerin anasıymış Ne atılır ne satılır bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt