Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozu

Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozu
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozleri

Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri

Vazgec gonlum sen bu aşktan
Sana kıymet veren mi var
Unut dertten zevk almayı
Seni ancak seven anlar
Kapat cile kapısını
Girmesin o vefasızlar
Dunya denen şu hanede
Elbet seni biri anlar
Sen attın bu korduğumu
Care sende bende değil
Kor olsun şu aşkın gozu
Hata bende sende değil
Kapat cile kapısını
Girmesin o vefasızlar
Dunya denen şu hanede
Elbet seni biri anlar

Soz Muzik: Orhan Gencebay

Similar threads

Ozcan Deniz Gecer Şarkı Sozu (Evim Sensin) Hep aynı hikaye gonlum duşunce aşka Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş Hep aynı herşey aynı sanki birbirine eş Gecer gecer daha oncekiler gibi Bu da gecer neler neler gecmedi ki Yine duşer deli ane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Ozcan Deniz Gecer Şarkı Sozleri Evim Sensin Film Muziği Hep aynı hikaye gonlum duşunce aşka Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş Hep aynı herşey aynı sanki birbirine eş Gecer gecer daha oncekiler gibi Bu da gecer neler neler gecmedi ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Ozcan Deniz Tatlım şarkı sozleri Ozcan Deniz Tatlım şarkısı sozu Olabilir mi hic ayrılık senle Haydi sonsuzluk olsana bende Bitebilir mi hic Hadi canım sende Gidebilirdim ben Ama canım sende Şimdi aşkınla serseri oldum Sende kaybettiğim omrumu buldum Tatlım tatlım tatlım Sen bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Ozcan Deniz Deli Kız şarkı sozleri Ozcan Deniz Deli Kız şarkısı sozu Bir deli kıza aşık oldum sandım Ne kadar bocaladım ve ne kadar yanıldım Oyunmuş meğer o gidip gelmeleri Gec anladı kalbim sahte yuz verişlerini Bilseydim eğer yalanmış her şey Umursamazdım elbet kalbimin seslerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Ozcan Deniz Seyyah şarkı sozleri Ozcan Deniz Seyyah şarkısı sozu Seyyah oldum ben bu alemde Senin aşkından derbeder oldum Diyar diyar gezdim senin uğruna Şişeler devirdim aşkın yoluna Islandım durdum aşk yağmurunda Seni duşunup durdum yalnız başıma Hic sensiz olmuyor sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt