Özcan Deniz ve Fahriye Evcen yeniden barıştı özcan deniz fahriye evcen özcan deniz ve sevgilisi fahriye evcen son durum özcan deniz fahriye evcen, fahriye evcen özcan deniz, ayrıldılar, barıştılar, son koşul haberleri, hakkında haberler, ayrılığı, barışması Uzun süreli birlikteliklerinin, geçtiğimiz Şubat ayında yollarını ayırarak bitiren Özcan Deniz ve Fahriye Evcen çifti, tekrar barışmış Melek'lerimozcandenizvefahriyeevcenyinebaristi5c4ea43fe1e9falt Bu ünlü ikiliye mutluluklar diliyor ve sizi o haberle başbaşa bırakıyoruzozcandenizvefahriyeevcenyinebaristi5c4ea43fe1e9falt Özcan Deniz'in şubat ayında ayrıldığı 2 takvim sevgilisi Fahriye Evcen'le gürültüsüz sedasız barıştığı ortaya çıktı 1548657723 1548657723 ozcandenizvefahriyeevcenyinebaristi5c4ea4404882bozcandenizvefahriyeevcenyinebaristi5c4ea4404882b ozcandenizvefahriyeevcenyinebaristi5c4ea4404882b Özcan Deniz başta yönetmen koltuğuna oturduğu film olan “Ya Sonradannın vizyon hazırlıkları sırasında kendisine yeterince vakit ayırmadığından şikayet eden sevgilisi Evcen’i terk etmişti Deniz, ayrılık gerekçesi olarak da “Can yakan bu ilişkide fazla yoruldum Fahriye’yi de yordum Bana karışılmasına, müdahale edilmesine katlanma edemiyorum Bu iş beni ve çalıştığım bir ordu insanı ilgilendiriyor Bunları hepsini kadınsal bir duyguya heba edemem açıklamasını yapmıştı Peşinde Deniz’in Evcen’in telefonlarını açmadığı ve görüşmeyi kabul etmediği öğrenilmişti Ama ilerleyen haftalarda çiftin birbirlerinin hasretine dayanamadıkları ve kaldıkları yerden ilişkilerine devam etme kararı aldıkları öğrenildi Yeni yayınlama döneminde “Namus dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Fahriye Evcen’in sevgilisiyle barıştıktan sonra moralinin oldukça düzeldiği açıklama ediliyor