Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özcan Deniz'in kız kardeşi Gülcan'dan şaşırtan iddia!

Özcan Deniz'in kız kardeşi Gülcan'dan şaşırtan iddia!
0
106

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
ozcan_denizin_kiz_kardesi_gulcandan_sasirtan_iddia_1568445939_61.jpeg

Hem oyuncu hem de sanatçı olan Özcan Deniz'in kız kardeşi Gülcan Deniz kalp hastası olmama karşın abim benimle hiç ilgilenmiyor diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Özcan Deniz’in kalp hastası kız kardeşi Gülcan Deniz, uzun bir aradan sonra birinci kere açıklama yaptı. Yardıma gereksinimi olduğunu lakin ağabeyinin kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen Gülcan Deniz, abisi Özcan Deniz'den tedavisi için destek istedi.Gülcan Deniz, şunları söyledi: "Annem ağır hasta, ben de kalbimden rahatsızım.Hem tedavi olmak, hem de okumak istiyorum. Tekraren ağabeyime ulaşmaya çalıştım fakat telefonlarımı açmıyor. Abim, pederimle birlikte beni de öldürdü." 

VGq3C_1568445948_2445.jpg

Özcan Deniz, pederi Sadık Deniz'i geçtiğimiz yıl Temmuz ayında kaybetmişti. Peder Deniz'in Nursel Hanım'dan olan kızı Gülcan Deniz; ağabeyi Özcan Deniz'e ulaşamayınca amcası Halit Deniz'i aradığını gelgelelim ünlü müzikçinin amcasına da karşılık vermediğini söyledi.

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt