Hem oyuncu hem şarkıcı olan Özcan Deniz , başrolünde yer aldığı yeni sezon için 'Seni çok bekledim' dizisinde kendisine eşlik edecek kadın partneri belli oldu.
Oynadığı dizilerle gönüllere taht kuran Özcan deniz en son 'İstanbullu Gelin' dizisinde rol almıştı. Oynadığı karakterle kadınlar tarafından çok beğenilen Özcan Deniz'den sevindiren haber geldi. Oyuncu, yeni sezon için dizi anlaşması yaptı. Karantina döneminde Feyza Aktan ile 6 bölümlük bir mini dizi çeken oyuncu, 'Seni Çok Bekledim' adlı yeni bir aşk dizisiyle ekranlarda yer alacak.
Dizide Özcan Deniz'e eşlik edecek olan kişi ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisiyle yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu, oldu. Skala Medya ile birlikte diziyi hayata geçirecek olan Deniz, proje tasarımlarını da kendisi yürütüyor. Yapım bir aşk dizisi olarak izleyici karşısına çıkacak.
Deniz, Skala Medya ile yayına geçireceği dizisinin proje tasarımını da yine kendisi üstlenecek.Aynı zamanda oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik ve yapımcılık alanında işlere imza atan Deniz bu seferde, 'Seni Çok Bekledim'de de hem yazacak hem de oynayacak. Kamera önü ve arkasında rol alacak olan oyuncunun yapım şirketinden dizi başlamadan önce peşin olarak 5 milyon TL ücret aldığı öğrenildi.