Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

özcan tanıdığım en düzgün insandır

özcan tanıdığım en düzgün insandır
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
özcan tanıdığım en akıcı insandır 1548629854 1548629854 ozcantanidigimenduzguninsandir5c4e3762a606dozcantanidigimenduzguninsandir5c4e3762a606d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberfahriye04subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EVCEN, 'İLK SEVGİLİSİ' OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİ ÖZCAN DENİZ'İ YERE GÖĞE KOYMADI: BENİ GÜVENDE VE RAHATTA HİSSETTİRİYOR TÜRKİYE'YE GELDİĞİMDEN BERİ TANIDIĞIM 'EN OLDUĞU GİBİ OLAN' İNSAN! 'Yaprak Dökümü' dizisinin 'Necla'sı Fahriye Evcen, çocukken hatırladığı en keskin özelliğinin inatçılık olduğunu söyledi InStyle dergisine hayata dair tercihlerini anlatan güzel oyuncu, 'Beş yaşındayken bisiklete binmeyi babama inat öğrendim' dedi İşte, 'Yerli Monica Bellucci' namıyla anılan Evcen'in bilinmeyenleri Çocukluğu Hevesli bir çocuktum İstediğimi uğraş göstererek mutlaka yapardım Acilen bakıyorum da o özelliğim hâlâ devam ediyor Bisiklete binmeyi de beş yaşında babama inat öğrendim Fahriye ismini anneannemden aldım Adımı çok seviyorum Alışık değil Ailem ve arkadaşlarım ilkokuldan beri beni Fifi diye çağırır Esmer değil açık kumralım Çocukken daha sarışınmışım Bir dönem kızıl saçlı ve çilliymişim Daha Sonra kumrallaşmışım Oyunculuk hedefleri Kariyer planımı bir sene olarak planlamıştım Türkiye'ye gelip 'Hasret' dizisinde oynayacak, sonrasında yüzde 80 ihtimalle Almanya'ya dönüp üniversite eğitimime devam edecektim Fakat o bir sene geçtikten sonradan hemen başka bir önerge gelince, kalma süreme bir sene daha ekledim Üç senenin sonunda da eğitimime burada devam etmeye karar verdim Tiyatro yapmayı planlasaydım konservatuvara girmek için çabalardım lakin ben tiyatro yapmıyorum Dizi ve sinema oyunculuğu yapıyorum Eğer Türkiye'de kamera oyunculuğunun bir eğitimi olsaydı onu da tercih edebilirdim Ben de gözlemleyerek, okuyarak, workshop'lara katılarak kendimi geliştiriyorum Hâlâ oyunculuktan cayma şansım var Çünkü elimde üstelik sosyoloji eğitimim var Azıcık başarı kazanınca çevrende her zaman seni pohpohlayan insanlar oluyor Bu durumda kendi kendine bir mantık yürütmek gerekli 'Ben yaptığım işten kendi kendime memnuniyet oluyor muyum?' diye sormak lüzumlu Yemek Yemek pişirme becerisi id Özcan (Deniz) beni ilk kez yemeğe gösteri ettiğinde, yemekleri kendisi hazırlamıştı Enginar kalpli ve krema soslu balık, yanında da güzel bir salata yapmıştı Harikaydı Ola Ki sonraki günlerde bir erkekten bunu sürekli beklemezsin ama ilk yemek için böyle bir hoşluk çok güzeldi Zaten bir erkekten kesintisiz bana yemek yapmasını bekleyemem Şimdiye dek mutfakta fazla artı vakit geçirmedim fakat annem 'Şunu yap bakalım' dediğinde, farkında olan olmadan yapabildiğimi görüyorum Annem yufkalarını defalarca kendisi açar Geçenlerde 'Bir dene' dedi bana Bir yufka açtım, fidan gibi Kendime inanamadım 'Bugüne değin niye yapmamışım' diye düşündüm Küçüklükten beri bize sofrada birarada elde etmek aşılandığı için bir aile kurduğum süre da en yük verdiğim şeylerden biri bu sofra düzeni olacak Özcan Deniz Fazla beklentin olduğu süre aradığını bulamama ihtimalin yükseliyor Özcan'la iki taraflı yönümüz; gerektiği yerde mantıklı, gerektiği yerde şehvetli düşünebilmemiz Belki o yüzden bu değin iyi anlaşıyoruz Eğer içten insanla karşılaşırsanız bir şeyler hemencecik oluşur Fazlasıyla seçiciyim Hayatını içten doğru yaşayan insanları severim Özcan ilk erkek arkadaşım! Yakışıklı ve karizmatik bir erkek Türkiye'ye geldiğimde çok fazla anlaşabildiğim insanlarla karşılaşmadım Özcan, beni kesinlikle fazla güvende hissettiriyor Türkiye'ye geldiğimden beri tanıdığım en sürükleyici yaşayan ve olduğu gibi olan insan o! Birisini sevdiğini söylediği süre, söylenmesi gerektiği için değil, onu sahiden sevdiği için söyler Özcan fazla film izlediği ve gözlem yaptığı için fazla veri sahibi bununla beraber müzikle de ilgilendiği için müzik ruhu da ekliyor gözlemlerine Bir Takım şeylerin duygusunu farklı algılayabiliyor Öbür bir pencereden bakıyor Onun eleştirileri benim için fazla önemli Modaya dair tercihleri Kundura ve çantada renk hastalığım vardır Dolabımda alışılmış topuklu ve dairesel burunlu modellerden her renk olmalı Alışverişe çıktığımda gözüm önce pabuç ve çantaya takılır Tekstille fazla ilgilenmem Pabuç ve jean söz konusu olduğunda Fornarina'yı fazla beğenirim Eğer seçtiğim model rahatsa her mağazadan alabilecek kadar ayakkabıkoliğim Sevmediğim tek ayakkabı babet Eğer bir gala için hazırlanmam gerekiyorsa, bir hafta öncesinden giyeceğim tuvaleti yaptırıyorum Ama eğer bayağı bir kokteyle gideceksem elbise giymem durum yok Şık bir kumaş pantolon üstüne şık bir bluz da olabilir Jean üstüne ceket de Özcan Deniz ile Fahriye Evcen'in beraberliği yaklaşık yedi aydır sürüyor  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt