Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özcan Ulupınar Kimdir, Hayatı

0
208

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Özcan Ulupınar Kim,Özcan Ulupınar biyografisi,Özcan Ulupınar hakkında bilgi,Özcan Ulupınar özgeçmişi

1970 yılında Almanya ’ nın Gelsenkirchen şehrinde doğdum Birincil, orta ve lise öğrenimimi Devrek ‘ te tamamladım Gazi Üniversitesi İktisadi ve Yönetimle Ilgili Bilimler Fakültesi ’ nden 1993 yılında mezun oldum Vatani görevimi tamamladıktan daha sonra aile şirketinde idare yapmaya başlayarak ticaret ve meslek hayatıma başladım 03 Kasım 2002 yılında yapılan Genel Seçimlerde Hak ve Yeniden Yapılanma Partisi ’ nden Zonguldak Bölgesi 4 sıra Milletvekili adayı olarak siyasete adım attım Bu süreçte İlçemizde açılan Devrek Iş Yüksekokulu Güçlendirme ve Geliştirme Derneği kurucularından olup, Dernek Başkanlığı görevimi halen sürdürmekteyim 28 mart 2004 tarihinde yapılan Lokal Seçimlerde tekrar aynı partiden Belediye Başkanı adayı oldum ve halkımızın takdirleriyle bu göreve seçildimÖzcan Ulupınar Kimdir, Hayatı
Evliyim, iki çocukluyum ,Almanca ve İngilizce bilmekteyim

özel baskı *

Similar threads

Abdülkadir Özcan biyografisi Abdülkadir Özcan hayatı Abdülkadir Özcan kimdir Abdülkadir Özcan hakkında data 30 Mayıs 1948 tarihinde Milas'da doğan Özcan, 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesini Şeyhî Mehmed EfendiVekayiü'lfudalâadlı lisans teziyle bitirdi 19741977 yılları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Hakkı Fidan hakkında bilgi, Hakkı Fidan Biyografi, Hakkı Fidan Kimdir Cumhuriyet Ahali Partisi (CHP) Bolu İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Fidan, 12 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesinde namzet adaylığını açıklamıştı Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda yapılan törene çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Abdurrahman Öz biyografisi, Abdurrahman Hayatı, Abdurrahman Öz Hakkında Veri Abdurrahman Öz Kimdir Özgeçmişi 26 Nisan 1971 tarihinde Açık Fikirli İli Kuyucak İlçesinde doğdum 1981 yılında Kuyucak Merkez Cengiz Topel İlkokulundan, 1988 yılında Nazilli İmam Hatip Lisesinden, 1992 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Muzaffer Cellat biyografisi Muzaffer Cellat özgeçmişi Muzaffer Cellat hakkında bilgi CHP Milletvekili Adayı Muzaffer Cellat Kimdir ? 1950 Şabanözü doğumlu olup, Ilk ve Ortaokulu Şabanözü ’nde okudu • 1969 yılında Çankırı Sıhhat Koleji ’nden birincilikle mezun oldu • 19691972 yılları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Fatih Çiftci biyografisi,Fatih Çiftci hakkında veri,Fatih Çiftci Kim Fatih Çiftci Kimdir, Hayatı Fatih ÇİFTCİ 06 Temmuz 1971 yılında Ercişte doğdu Ilk okulu Bayazıt, orta ve lise eğitimini Alpaslan Öğretmen lisesinde tamamladı İki üniversite eğitimi olan ÇİFTCİ ilk kez Erzurum Atatürk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt