Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özdemir Erdoğan'dan Tarkan'la İlgili Şok Açıklamalar!

Özdemir Erdoğan'dan Tarkan'la İlgili Şok Açıklamalar!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Özdemir Erdoğan'dan Tarkan'la İlgili Şok Direktifler! tarkan haberleri, tarkan hakkında, özdemir erdoğan Sevgili melekler, yılların eskitemediği sanatçı sanatılarımızdan Özdemir Erdoğan, Yeni Aktüel Dergisi'ne verdiği röportajda ilginç açıklamalrda bulundu Tarkan ile ilgili de konuşan Erdoğan bakalım neler söylemiş 14180 14180 ozdemirerdogandantarkanlailgilisokaciklamalar5c4df1cbab134ozdemirerdogandantarkanlailgilisokaciklamalar5c4df1cbab134 297 615 ozdemirerdoganjpg14180 Özdemir Erdoğan'dan Tarkan'la İlgili Şok Açıklamalar! ozdemirerdoganjpg14180 Özdemir Erdoğan'dan Tarkan'la İlgili Şok Açıklamalar! Özdemir Erdoğan, Yeni Aktüel dergisinden Arda Uskan'a konuştu: “Dünya starı olmam için Amerikalıların yaptığı teklifi 'Ben bu oyunu oynamayacağım' diye geri çevirdim Daha Sonra Tarkan benzer tuzağa düştü Türk ezgileriyle cazı ustalıkla birleştiren Özdemir Erdoğan, yıllar sonra sahnelere döndü Ünlü artist, müzik direktörlüğünü Sezen Aksu'nun yaptığı NişantaşıFrankie'de salı geceleri sahneye çıkmaya başladı Artist artist; sahnelere dönmesinden masonluğa kadar hakkında merak edilen böylece fazla konuyu anlattı Neydi seni canlı performanslardan böylesine uzaktan tutan? Gazino hayatından sıtkım sıyrılmıştı Geçenlerde Osman Kavran'ın çocuklarından bir öneri geldi; KüçükçiftlikPark'ta eski gazino kültürünü yeniden can vermek istiyorlarmış Beni Hülya Avşar'ın kadrosuna elde etmek için çok ısrar ettiler, Yokdedim; Ben bundan böyle işin keyif tarafındayım SEZEN'E FAZLA GÜVENİRİM Yıllarca çalıştın gazinolarda, artık gına gelmiştir sanırım Hem de nasıl Frankie'nin müzik direktörlüğünü Sezen (Aksu) yapıyor Onun estetik değerlerine çok güvenirim; fazla eski dostumdur Baht bugünlereymiş Ilk Kez beni aradıkları süre Sezen'in adını vermediler, ben de pençe penç pazarlık ettim Sonradan öğrendim; açtım telefonu, Sezen bunu söylesen para pul bile konuşmazdımdedim Derhal o eski güzel şarkılar değil Sence niçin? Ben genç müzisyen arkadaşlarıma daima şunu söylerim: Önce 1950 ile 80 arasındaki caz olağan parçalarını ayrıntılarıyla hazmedeceksiniz; ondan sonra beste yapmaya kalkacaksınız id BEN MASONDUM Okuyanlar açısından da öyle, değil mi? Natürel bu nedenle o zamanlar müzikte, edebiyatta uzun soluklu eserler çıkabilmiş bir de gençliğe dört bir koldan iyi bir yaşam sunuluyor Ama o iyi yaşama nasıl ulaşacağı konusu küçük konserveler şeklinde veriliyor; Yer, zaman uygun olacak, adamını bulacaksın, kayıtlı yerlere mensup olacaksındiyorlar Genişletmek için tıkla  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,328Kullanıcılar
rescore11Son üye
Üst Alt