Beşiktaş aşkı pekcok kişide, Mehmet, Feyyaz, Metin uclusunun sahalarda fırtınalar estirdiği donemde onlar sayesinde başladı Hem sahada, hemde ozel hayatlarında efendi, saygılı ve sportmen ucluden birisi Şifo Mehmet Bu aralar MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktorluğu yapıyor Gectiğimiz hafta oynadıklar FB macının ardından sosyal medyada olay olan fotoğraf icin pek cok şey soylendi, pek cok yakıştırma yapıldı Ama o yine kendinden odun vermedi ve gerekli acıklamayı yaptı İşte Mehmet Ozdilek'in fotoğraf ve gulmesiyle ilgili yaptığı acıklamalar:
Aykut Kocaman, benim cok sevdiğim bir arkadaşım İnsan olarak ornek gostereceğim bir arkadaşım Sosyal medyada abes fikirler ortaya konulduğunu soylediler Bunu uzulerek karşıladım Sonucta bir takım kazanacak, bir takım kaybedecek Kaybeden bir takımın hocasına bu tur yakıştırmaları insani bulmuyorum Orada suratımızda tebessum oldu Tabi ki Fenerbahce gibi bir takımı yenerken ağlamayacağız, guleceğiz Ama bunu farklı boyutlara cekip bizi alet etmeleri kırıcı oldu, hoş olmadı Ne Aykut Kocaman oyle bir insan, ne de ben boyle bir insanım Bu yuzden sosyal medyayı oldum olası tutmadım da sevmedim de
imagesozdilekfbmacindanedenguldu5b040bc57a835
Aykut Kocaman, benim cok sevdiğim bir arkadaşım İnsan olarak ornek gostereceğim bir arkadaşım Sosyal medyada abes fikirler ortaya konulduğunu soylediler Bunu uzulerek karşıladım Sonucta bir takım kazanacak, bir takım kaybedecek Kaybeden bir takımın hocasına bu tur yakıştırmaları insani bulmuyorum Orada suratımızda tebessum oldu Tabi ki Fenerbahce gibi bir takımı yenerken ağlamayacağız, guleceğiz Ama bunu farklı boyutlara cekip bizi alet etmeleri kırıcı oldu, hoş olmadı Ne Aykut Kocaman oyle bir insan, ne de ben boyle bir insanım Bu yuzden sosyal medyayı oldum olası tutmadım da sevmedim de
imagesozdilekfbmacindanedenguldu5b040bc57a835