Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

özel çok özel nickler

özel çok özel nickler
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
özel fazla özel nickler özel nickler kişiye özel nickler çok ozel kişiye sözler Ya gözlerin aklımda yada adın aklımda ya hayalin karşımda yada sesin kulağımda ya ben çıldırıyorum yada özlüyorum ya özlem duymak çok hoş yada özlenen çok özel Beklentilerimden vazgeçebilirimDilek başka şey,beklemek diğer şeydirBirincisi umut verir,öteki ama acı verebilirSevgi,beklentilerden arınmıştır Ben sensiz geçen günlerime yanarken, ola ki sen bensizliğe sevineceksin Lakin şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!! Farzet oysa bir rüzgardım, esip geçtim hayatından yada bir yağmur Su Baskını oldum sokağında sonradan toprak çekti suyu, kaybolup gittimBelkide bir rüyaydım senin içinUyandın ve ben bittim Hadi sözlerin yalandı, Yalandı ellerin, Tenin, Nefesin Peki ya gözlerin, O hiç susmayan gözlerin, Gözlerinde mi yalandı ey sevgili? Seni özlüyorumGecenin en zifiri anında bile odamı aydınlatan bu aşkı özlüyorum,en fazla da her gün duyabilmek için çırpındığım sesini Seni özlüyorum işteHer kavga sonunda çektiğim sancıları,seni kaybetmek korkusunun yüreğimi bir bıçak gibi kestiği anları bile Bir geceyarısı sessizliğinde, Martı kanatlarına adımızı yazdım, Mavilerin sensizliğinde Sonradan uçuşlarını seyrettim uzun uzun, İçimde derin bir hüzün Kumsaldayım tekrar sevgilerin kimsesizliğinde, Acilen kimbilir kiminlesin, nerede? Eğer düşmeseydim ayrılıklarla derde, Seninle çok mutlu olurdum; Olur, olmaz her tarafta Ne olur gitme, kal! Bitmesin bu masal Duydun mu sevgili? Duydun mu? Hadi gitderken Defalarca Seni seviyorumdediğimi Anladın mı? Daha fazla durmaderken Sensiz yaşam dayanılmaz, Yapayalnızdediğimi Düşündün mü Sensiz aylar oldu Seni ne kadar Sevdiğimi düşündün mü? Anlamsızca bakıp uzaklara Denizde gözlerini gördüğümde Duydun mu, anladın mı, düşündün mü sevgimizi! Bir minik oda aklımda sen Karanlık, soğuk ısınırdım olur ya gelsen gözüm kapalı aklımda daima sen belki beni severdin bu halimi görsen Seni düşünmekten uyuyamıyorum Rüyamda bakmak için allaha yalvarıyorum aşkımı buz gibi duvarlara sevgimi karanlığa anlatıyorum Sensiz sonbaharda dökülen yapraklar gibiyim Kışın soğukta seni düşünen ilk baharda açan tomurcuk bir gül gibisin Seni ne dek sevdiğimi ve düşündüğümü bilirmisin? Sonbaharda dökülen yapraklar gibi ömrümden azalan her gün seni daha fazla sevdiğime eminim Bugün hiç yüz vermedim güneşe,seni anlatıp hava attım çiçeklere,adını zıpkınla yazdım göğün en yüksek tepesine,birde bagırdım duydunmu?SENİ COK AMA COK SEVİYORUM diye Sen Vaktinden çok sonradan gelen sevdalı bir yağmur gibisin çisil çisil gözlerimden sen Çıldırmış şairlerin titreyen mısralarında bahsettiği o perisin pencereler önünde çürürken senden kalan çiçekler hayalin gözlerimin önünde hala ağlıyorum Boşalan kadehlerin değil sensiz geçen günlerin sarhoşuyum!!! Kurşun sesi kadar süratli geçer yaşamak ama öylesine zorki kurşunu havada sevdayı kuytu yürekte yakalamak seni hoşuna gitmek sevmelerin en güzeli en tarifsizi Keşke dağlarda gelincik olsaydımda okşamsını haberdar olan avuçlarının içinde solsaydım Karın beyazını sevdim tenin diyeGülün kırmızısını öptüm dudakların diyeKömürün siyahını sevdim saçların diyeBütün bunları senin için yaptım Şayet birgün seversin diye Ya parçalarım bulutları seni bulurum Yada vururum kendimi senden kurtulurum Biliyorum ateşle oynuyorum fakat Ben o ateşi çok seviyor ve özlüyorum Dışarda yağmur kalbimde rüzgar seviyorum seni dağlar kadar yüreğim yanar gözlerim ağlar içimde yalnızca senin sıcaklığın var Şafak vakti yağan ham adam başına dek günahsız, gün batımında esen rüzgar değin çılgın ve okyanusun derinliğindeki inci tanesi değin özelsin  

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt