Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozel Gun Mesajları

Ozel Gun Mesajları
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ozel Gun sozleri kısa
Ozel Gun Mesajları 2019

Bir aşk gulumsemeyle başlar, opucukle devam eder ve bir nikahla olumsuzleşir Sevginizi olumsuzleştirmeye doğru attığınız bu adımda, aşkınızın hep ilk gunku gibi taze kalmasını ve mutlu olmanızı diliyorum Elleriniz birbirinden hic ayrılmasın!

Beyaz guvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye omur boyu mutluluklar dilerim

Bir elmanın iki yarısı gibisiniz Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle Mutluluklar!

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dileğimle Elleriniz birbirinden hic ayrılmasın Mutluluklar!

Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrılmasın Bir hayatı tum guzellikleriyle paylaşmanız dileğimle Mutluluklar! Tum yaşantınız boyunca en guzel gunleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim Mutluluklar

Bir butun olmak icin birlesen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hic ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gozleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, guneş hep onunuzde olsun ki golgeler ardınızda kalsın omur boyu mutluluklar?

Bir butun oluşturduğunuz bugun birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gozleriniz birbirine Zaman cok kısa, yaşam boyu birlikteliğe adım attığınız şu andan itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya ozen gosterin Bir hayatı tum guzellikleriyle paylaşmanız dileğimle? Mutluluklar!

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt