Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozel Gunler İcin Sozler

Ozel Gunler İcin Sozler
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ozel Gunler İcin Sozler Mesajlar
Ozel Gunler İcin Guzel Sozler

Ben bu hayatta pek cok yanlis yaptim ama acisini ben cektim tek bir dogru is yaptim oda sana kalbimle guvenmekti umarim laiksin sen buna canimin ici

Karanlık dunyam,Dertler ve ben,Aklimdaki tek duşuncem,MUTLULUK ve SEN

Deliye hergun sevgililer gunu; Seni deli gibi seven askin

SENI sacaklarda titreyen sercenin kanat cirpmasi kadar masum ve bir anne duasi kadar icten SEVİYORUM

Birlikte yasayabileceğin biriyle degil;Onsuz yasayamayacagin biriyle ol,Gelip bosluk dolduranlardan degil;Gittiginde yeri dolmayanlardan olsun

Ben Senin O Bakışına Hasta OldumO Guluşune

BENİ SEV YA DA BENDEN NEFRET ET İKİSİ DE BENİM YARARIMASEVERSEN HEP KALBİNDE OLURUM NEFRET EDERSEN DE HEP AKLINDAA

Değilmidir sonum bir avuc toprak korkum yok olumden ama tek korkum(UNUTULMAK)

Bizde Kardeşlik Nedir BiLirmisin? Nefesin KesiLdiğinde aL Bu Can Senindir YoLun Sonu Ucurum OLsa;Cekil İLk Adım Benimdir!!

Gerek yok her sozu, laf ile beyana Bir bakış bin soz eder, bakıştan anlayana!

Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim

Seni ben değil gozlerim secti, onlar sevdi onlar beğendi Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın

Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende kiymet bilmez

Seni seninle yasamak varken, Sensiz hayalinle yasamak gucume gidiyor

Ben sevdim o gormedi ben yaklastim ona o uzak durdu benden ben soyledim o dinlemedi tek caresi kaldi oda velenmek teklif etmem gerek oda kabul etmedi bundan sonra kor topal yasayacagim sensiz karanlik dunyamda

Hayat, catlak bardaktaki suya benzerİcsen de tukenir icmesen deBu yuzden hayattan tat almaya bakCunku yaşasan da bitecek yaşamasan daNeyzen Tevfik

aşk denen romanı sen yazdın başkası okumasın , insanları ii tanı ki pişman olmayasın ,ALLAH, şu fani dunya da iki yuzlu sahtekarlarla bir koltukta yol aldırmasın!!!

Nasılsın nasıl gitti? Alıştın mı sen de? Rahat mısın artık İstanbul\da? Evlenmişsin, nasıl oldu? Bulabildin mi sonunda? Hep anlattığın o meşhur huzuru