Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özel msn nickleri

Özel msn nickleri
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Özel msn nickleri bisssürü soru işaretiii… Ruhunun sesini yalnızca karanLıkta duyaRsın! bıRak parlak apTaLLarı aYdınLatsın!! Sonsuz olsa da ayrılık aŞk defalarca öLümsüzdür! Dışarı Giden yoLunu Kalan yerini biLsin artık Ay Güneşi seviyormus Banane Toprak suyu seviyormus Sanane Leyla mecnunu seviyormus Bizene Ben seni seviyorum Kimene? Bitti Demekle BitmiorKalıyor o Yürekte Birşeyler BuLaştın Héryerimé İçimdéki sen Böylece Kocaman oysa uZatmayın kirli eLLerinizi üStüme yetişebiLecekLeriniz yalnızca hayal kırıkLıkLarı Kimseye kendime ettiğim değin ihanet etmediM Aşk bu denli uzun sürdüyse,zelzele olacak birazdan Yasalara aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak ayrılLık PamukK olLsa tekrar acCıtıRr ßeLki Sandığın Kadar Çokbilmiş, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğin Değin Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Misal ALmam Kimseye Misal OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! Eleştiri DinLerim Tavsiye DinLemem !! KenDi KücüK Pemße DünYaMmDa mudLuuMm kenDi canıma kıYacak değin saLak, gerçeKLerdeN kaçaCak değin ürkek değiLim! YüzLérinizdén Kopya Chékérék En İi Résmi ßén Chisdim  

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt