Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Özel Soğutmalı RTX 3050 Kartların Liste Fiyatları Paylaşıldı

Özel Soğutmalı RTX 3050 Kartların Liste Fiyatları Paylaşıldı
0
96

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
RTX-3050.jpg

NVIDIA’nın yeni GeForce RTX 3050 ekran kartları satışa çıkmaya başladı ve kapsamlı oyun testlerine bakmıştık. Bu kart bildiğiniz üzere 249 dolarlık bir önerilen perakende fiyatına sahip. Lakin özel soğutmalı modeller uçuk fiyatlara satılıyor ve pazar karmakarışık durumda. GamersNexus ise tanınan üretim ortaklarının fiyatlarını açıkladı.

Tabloda ASUS, EVGA, Gigabyte, MSI ve ZOTAC üzere üreticiler var. Her markanın 250 USD’den satılmak üzere en az bir RTX 3050 SKU sunmaya “zorlandığı” görülüyor. 249 USD ile 489 USD (ROG STRIX OC) ortasında değişen fiyatları çabucak aşağıdan görebilirsiniz.

RTX-3050-Liste-Fiyatlari-640x360.jpg

Öte taraftan üretim ortaklarının bugünlerde OC dışı modeller tedarik etme konusunda çok isteksiz olduğu söyleniyor. NVIDIA liste fiyatını taşıyan kartlar listede mevcut fakat distribütörlere büyük ölçülerde gönderilmeme ihtimalleri var. Ayrıyeten bu kartları satışa sunup yahut sunmamak üretim ortaklarına ve perakendecilerin insiyatifine kalmış.

240 dolarlık modellerin üretimi yeterli olursa ve piyasa düzelirse, giriş düzeyinde oyuncular için âlâ seçenekler ortaya çıkabilir. NVIDIA RTX 3050 incelemelerinde kartın performansı çok yeterli görünüyor ve birçok çağdaş oyunu 1080p 60 FPS oynamak mümkün. Yeni kart muhtemelen beklentileri karşıladı ve nispeten emsal fiyatlı Radeon RX 6500 XT ekran kartlarına bir alternatif olacak.

Overclock3D‘ye nazaran Birleşik Krallık’ta liste fiyatıyla en az bin adet RTX 3050 kartı bulunuyor ve bu kartların 239,99 sterline mal olması bekleniyor.

858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt