iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
24 kişilik
1 adet kabak
1 adet havuc
1 paket kremalı mantar corbasi
1 paket krema
2 parca tavuk bonfile
Yapılışı :
Kabağı ve havucu rendeleyip üzerine 1 paket mantar corbasını ve kremayı ekleyerek iyice karıştırın Tavuk parcalarını bu karışım içine batırıp borcam içine yerleştirin Kalan sosu da tavuklarin üzerine döküp 3035 dakika 250 dereceli fırında pişirin
24 kişilik
1 adet kabak
1 adet havuc
1 paket kremalı mantar corbasi
1 paket krema
2 parca tavuk bonfile
Yapılışı :
Kabağı ve havucu rendeleyip üzerine 1 paket mantar corbasını ve kremayı ekleyerek iyice karıştırın Tavuk parcalarını bu karışım içine batırıp borcam içine yerleştirin Kalan sosu da tavuklarin üzerine döküp 3035 dakika 250 dereceli fırında pişirin