Özenti Öykü özenti sözleri 1549142933 1549142933 ozentihikaye5c560b9ebb4c3ozentihikaye5c560b9ebb4c3 ozentihikaye5c560b9ebb4c3 Otobüste hareketlerinize dikkat edin meleklerim zira bazıları size özenirse olmadık işler gelebilir başınızaozentihikaye5c560b9ec019aalt Big Grin Al, yoksa!! Çanakkale'den kalkan otobüse, 30–32 yaşlarında, kucağında bebeği ile bir bayan biner Yanına da iri kıyım bir adam oturur Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek için memesini çocuğuna verir Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez Çocuğuna kızan kadın sert bir sesle: —Al yahut amcaya veririm! Adam göz ucuyla bakar sonrada önüne döner Ayvacık'a geldiklerinde bayan yine memesini çıkarır ve emzirmek ister,çocuk yeniden emmez Benzer sözler kadının ağzından dökülür; —Al yahut amcaya veririm Her durakta tekrarlanan bu şart, Küçükkuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken otobüs Edremit’e gelirBurada da bayan; —Al!! Yahut amcaya veririm, deyince adam dayanamaz; —Hanım bayan!! Bundan Böyle yeter!! Vereceksen ver!! Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara geldim aaaa!!