Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özer Hurmacı İmzayı Attı.....

Özer Hurmacı İmzayı Attı.....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
BAŞTA tum fenerlilere mujdeler olsun Özer hurmacı umrım nitelikli futbolla göz kamastırır

Fenerbahçe, Ankaraspor'dan transfer ettiği Özer Hurmacıyla sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan ve kulüp sportif direktörü Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Özer Hurmacı, kendisini 4 yıllığına sarılacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı

Özer Hurmacı'nın uzun süredir birlikte olduğu bir isim olduğunu kaydeden Aykut Iri, Ankaraspor'da 3 senedir beraberdik Son derece başarılı bir oyuncu ve Fenerbahçe'ye aktarma olarak bu başarısını taçlandırdı Bereketli bir aktarma olmasını diliyorum Fenerbahçe'ye çok iyi bir oyuncu kazandırdığımıza inanıyorumdedi

Büyük Hedefleri Olan Bir Futbolcuyum
Fenerbahçe'ye transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden Özer Hurmacı, büyük hedefleri olan bir camiaya geldiğinin haberdar olduğunu söylerken, Ben de büyük hedefleri olan bir futbolcuyumdiye konuştu

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın verdiği 3 yıl defalarca şampiyonluk sözüne de gönderme yapan Hurmacı, Başkanımızın verdiği bir takım sözler var Ben de bu şampiyonluklara katkı karşılamak istiyorumdedi

Tedbir Amaçlı Işlem
Özer Hurmacı, daha önce yaşadığı sakatlığıyla ilgili yöneltilen soru üzerine, önlem amaçlı olarak her tarafta bir operasyon geçireceğini söyledi

Sağ ayak bileğindeki sakatlığının normalde düzeldiğini anlatan Özer, Afiyet kontrollerinden geçtim ve mantıklı olarak, sakatlığımın baştan etmemesi için küçük bir operasyon gerçekleştirilecek Bu da benim antrenmanlara 4 hafta değin geç katılmama niçin olacak İleride benzer bölgeden baştan ayağımın kırılmaması için bu operasyon yapılacakaçıklamasını yaptı

Konuyla ilgili Aykut Iri ise imza töreninin ardından operasyon için hastaneye geçileceğini ve bu kolay ameliyatın, sakatlığın tekrarlamaması için afiyet heyeti kadar uyun görüldüğünü belirtti *

858,506Konular
982,986Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt