Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özge borak Ata demirer aşkı Evleniyor

Özge borak Ata demirer aşkı Evleniyor
0
68

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
ata demirer özge borak Evleniyor

Özge borak Cet demirer Evleniyor
Eyyvah Eyvah oyuncularının filmdeki gibi evleneceği iddia edildi

Eyyvah Yazık 2'nin afişinde Demet Akbağ ile genç rol arkadaşı Özge Borak aralarında yaşandığı iddia edilen duvar ilanı krizi tatlıya bağlandı

Filmin diğer başrol oyuncusu Demet Akbağ, Cet Demirer'le Özge Borak'ın evlenmeye karar verdiklerini belirterek, 'Bu gelişme beni de çok sevindirdi Nikah gününü ben de iple çekiyorum Çünkü onların düğün şahitliğini yapmak bana düşer' dedi Aşkları geçtiğimiz eylül ayında Bozcaada'daki çekimler sırasında başlayan Cet Demirer ile rol arkadaşı Özge Borak geçtiğimiz günlerde tatil için Yunan adalarına gitti

REKABET YÜREKTE

İki oyuncu poster kavgasıyla aleyhinde karşıya geldiyse de aşk rekabete galip geldi

MİKONOS'TA ÖN BALAYI

Meşhur oyuncunun yakınları, Cet Demirer'in sevgilisine Yunanistan?a ait Mikonos Adası'nda akşam yemeği sırasında evlenme teklifinde bulunduğu, genç oyuncunun gün batımında kendisine yapılan bu teklifi kabul ettiğini anlattılar

Alıntıdır *

Similar threads

Soy Demirer Özge Borak Düğün Fotoları Ata Demirer Özge Borak Nikah Resimleri 22 Nisan Cet Demirer bu akşam evlendiFilm setinde tanıştığı aşkıyla 22 Nisan Pazar Akşamı Evlendi Ata Demirer Özge Borak aşkı evlilikte sonlandı Bu akşam büyük bir düğüne imza atan ikiliye Mutluluklar diliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Soy Demirer evlendi mi? Ata Demirer evlendi Cet Demirer, 15 yıldır beraber olduğu Özge Borakla Suadada gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi Çiftin nikâhını, Cem Yılmazı evlendiren memur kıydı Ünlü komedyen Soy Demirer (40), Eyyvah Eyvahfilm serisinde büyük aşkını canlandıran Özge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Cet Demirer evleniyor Ata Demirer Özge Borak evleniyor Soy Özge evleniyor Soy Demirer evleniyor Cet Demirer önceki gün gazetecilere fazla mutlu olduklarını ve Mayıs ayında düğün masasına oturacaklarını söyledi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Evlenme yolunda oldukları idda edilen Özge Borak ve Ata Demirer çifti gündemi uzun vakit meşgul etmişti Bunun üzerine Filmin genç oyuncusu Özge Borak, Cet Demirer'le yakında düğün masasına oturacağına dair haberleri yalanladıAkşam gazetesinin haberine göre, Özge Borak, iddiayı yalanlarken, Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ata Demirer ve Özge Borak Nişanlandı, Soy Demirer ve Özge Borak Aşkı; Soy Demirer ile Özge Borak aile arasında yapılan törenle nişanlandıNişan Töreni Özge Borak'ın ailesinin evinde oldu Dokuz aydır flört eden sevgililer 2019 yılı ilkbaharında nikah masasına oturacak Özge Borak 26 Ekim 2010...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt