Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

özge özberk yapımcı firmaya dava açtı

özge özberk yapımcı firmaya dava açtı
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
özge özberk yapımcı firmaya dava açtı 'CESARETİ VARSA KANALA DAVA AÇSIN' 1548617906 1548617906 ozgeozberkyapimcifirmayadavaacti5c4e08b9aec5bozgeozberkyapimcifirmayadavaacti5c4e08b9aec5b http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberozge%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'YOL ARKADAŞIM' ADLI DİZİDE OYNAYAN ÖZGE ÖZBERK, ‘SİNEKLİ BAKKAL’ DİZİSİYLE İLGİLİ ALACAĞI İÇİN YAPIMCI FİRMAYA DAVA AÇTI Geçen yıl beşinci bölümde çekimleri durdurulan ATV’nin 'Sinekli Bakkal' dizisinin başrol oyuncusu Özge Özberk yapımcısı Pastel Film’in sahibi Yaşar İrvül’e 276 bin YTL’ik alacağı karşılığında dava açtı Uyruk Cafe'nin haber,ne kadar; yapımcı İrvül, Özberk’e tepki göstererek, “Cesareti varsa TV kanalına dava açsın dedi Özberk’in bir mağduriyetinin olmadığını gösteren İrvül, meşhur oyuncunun “Sinekli Bakkalın derhal arkasından tekrar kısa ömürlü olan Uğur Yücel’in “Basit Gelsin adlı projesinde rol aldığını söyledi ‘Biz de mağduruz’ Dizinin yayından kalkmasıyla birlikte 350 bin dolar zararları uğradıklarını anlatan İrvül, şöyle devam etti: 'Bize yok, kanala dava açması lazım Çünkü biz de mağduruz Oyuncunun yaptığı şey hiç güzel değil Cesareti varsa kanala dava açsın, yapımcıya dava açtırmak kolay Uğur Yücel’e oynadığı proje de dört birim daha sonra kalktı onları mahkemeye vermiş mi? Bizim de sözleşmeden doğan hakkımız var, bir yerde bildiri vermemesi gerekli gibi, bakıp göreceğiz Bizden 276 bin YTL talep etmiş, maşallah diyorum Bizim de 350 bin dolar zararımız var, ben nereden istek edeceğim Kanalı mahkemeye versin görelim Kanal işi feshettiği süre doğal olarak işi durdurmak zorunda kalıyoruz Tüm yayından kalkan diziler için böyledir Bundan sonra benim onunla işim olmaz' geccecom  

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,912Kullanıcılar
hizanixxxSon üye
Üst Alt