Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Özge Özderin evinde röportaj

Özge Özderin evinde röportaj
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Özge Özderin evinde röportaj özge özder evi röportajı haberleri burada arkadaşlar Devasız Konut Kadınları dizisinde fakat çılgın karekter Emel'i canladıran Özge Özder röportajı ve Özge Özder evi fotoları bu sayfamızda meraklısına geliyore arkadaşlarım Başarılı ve hoş oyuncunun elma kokulu evinde verdiği görüşme aşağıga sizlerin bilgisine amadedir Melek'lerim 1548643840 1548643840 ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e0591d4aozgeozderinevinderoportaj5c4e6e0591d4a ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e0591d4a Özge Özder, Levent’teki villasında şirin köpeği Beatles ile mutlu mesut bir yaşam kurdu kendine Başarılı oyuncu, hayalindeki masal evini yarattığı bu huzurlu mekanın kapılarını da geçtiğimiz günlerde InStyle Home ekibine açtı 1548643840 1548643840 ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e0599946ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e0599946 ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e0599946 Yıllar önce “Haziran Gecesi dizisinde Lale karakteri ile tanımıştık Özge Özder’i Ardındaki “Dudaktan Kalbede Cavidan, “Ömre Değerde Aylin olarak çıktı karşımıza Şimdilerde ise pazar günleri yayınlanan “Devasız Konut Kadınları dizisinde çılgın Emel olarak izlettiriyor kendini Dizinin reytingleri de gayet iyi gidiyor “Biliyorsunuz orijinali Amerika’da sekiz sezon oynamış ve rekor kırmış bir dizi bu Bizimki ise buraya adapte edilmiş format Benim canlandırdığım Emel, aklına estiği gibi davranan, kadınlık klişelerinin çok dıştan, aklına koyduğunu mutlaka yapan bir hatun Fazla rüküş, fazla çapkın Ne uçan, ne kaçan kurtulabilir ondan diyerek neşeyle anlatmaya başlıyor hayat verdiği bu renkli karakteri Bir yanlamasına da elinde çıra, salonundaki şömineyi yakmaya çalışıyor 1548643840 1548643840 ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e05a0d3bozgeozderinevinderoportaj5c4e6e05a0d3b ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e05a0d3b BEATLES’I UYUTACAKLARDI SON DAKİKADA KURTARDIM Amerikan Cocker Spaniel köpeği Beatles o sırada ilgiyle civarda dönüyor İnsan canlısı bir köpek besbelli bir zamanlar uyutulmaya gitmek üzere olan bu köpeği kendisinin son dakikada kurtarmış olduğundan bahsediyor Özder “Neyse oysa hemen yanımda diyor başını şefkatle okşayarak Fazla severek dinlediği İngiliz grup Beatles’tan geliyor ismi de “Kendimi bildim bileli evcil hayvanım oldu Bir ara iguana bile beslemiştim diye anlatıyor Hayvanlarla ilgili bütün sosyal yükümlülük projelerinde defalarca en ön saflarda yer aldığının altını çiziyor sonra BU EVİN İÇİ EPEY TADİLAT GEREKTİRDİ id Bu evi, “Ömre Değerin setinde, iPhone’unda emlak sitelerini gezinirken bulmuş “Çekim biter bitmez soluğu burada almıştım 165 m2’lik bir tripleks oluşu, yakınında köpeğimi götürebileceğim bir parkın olması bana çekici geldi diye anlatmayı sürdürüyor Girişte salon, mutfak, en daha aşağı katta içinde banyo ve tuvaleti olan geniş bir bölge, üstte ise iki oda ve banyo bulunuyor Evin içi hayli tadilat gerektirmiş Evdeki birçok mobilya IKEA, Tepe Home ve Mudo Concept’ten gücenmiş Aksesuvar seçimlerini Zara Home ve Cumba’dan yapmış “Görmeyi en sevdiğim gül kurusu, bordo ve yeşili de aralara katmaya ihmalkârlık etmedim tabii diyen Özder, duvarlarının bir bölümünde renkli duvar kağıdı kullanmış: “Uzay mekiği gibi mekanları sevmem Benim için makbul evler, küçükken masallarda okuduğumda düş kurduklarım gibi olanlardır Hele üstelik içi elmalı kurabiye kokuyorsa İleride bir çiftlik evinde yaşamayı fazla isterim 1548643840 1548643840 ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e05a5f0fozgeozderinevinderoportaj5c4e6e05a5f0f ozgeozderinevinderoportaj5c4e6e05a5f0f PAZARLARI ARKADAŞLARINA BRUNCH MASASI KURUYOR Çocukluğu Ankara’da geçmiş Yükseliş Koleji’nden sonradan Hacettepe Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuş “Annem çalıştığı için beni dedem ve anneannem büyüttü Onları çok özlediğim süre kendimi Ankara’da bulurum diyor gözleri parlayarak Evde kendine ve hobilerine özel alanlar yaratmış Özge Özder “Bu yüzden dubleks evleri seviyorum Örneğin en daha aşağı katı müzik odası yaptım Şu sıralar, vaktimin çoğunu şömine önünde bu beyaz kanepede geçiyor diyor Eşi dostu evinden yetersiz olmasın istiyor Pazar sabahları set yahut yemek masasında mükellef bir brunch sofrası hazırlıyor iş arkadaşlarına Eğer bir gün, fonda Beatles şarkıları duyar ve fırından etrafa yayılan mis gibi elmalı kurabiye kokusu alırsanız bilin fakat, Özder’in evinin yakınlarından bir yerden geçiyorsunuz  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt