Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin, Çağan Irmak'ın Ay Prodüksiyon imzalı Netflix girişiminde mekan alacağı ortaya çıktı. İşte, yeni Ay imalat imzalı serinin ayrıntıları...
Ekranların sevilen serisi Bayan'da başrolu üstlenen oyuncu Özge Özpirinçci, serinin final yapmasının akabinde, hayranlarını yeni bir girişim ile tekrar sevindirdi.
8 kısım sürecek bu seride hoş oyuncuya eşlik edecek ismin ise Birkan Sokullu olduğu öğrenildi. Serinin çekimlerine Mart ayında başlanacağı biliniyor.
KAN VERMEYE TEŞVİK ETTİ!
Son devirlerde kan bağışı yardımı ile ismini duyuran bir öbür ünlü de Özge Özpirinçci oldu. Ünlü oyuncu oyuncu arkadaşı Berrak Tüznataç'ı çevre medya üzerinden kan vermeye teşvik etti.
Kan bağışı yaptığı kareyi toplumsal medya üzerinden paylaşıp altına, "Hadi bakalım! Herkes harekete geçiyor! İlik nakli bekleyen herkes için size en yakın kan verme noktasını bulun evvel. Velev ‘kanver.org’dan velev telefonunuzla 168’i arayarak... Yalnızca üç tüp kan alınıyor, hepsi bu! Ben geldim kanımı verdim.Şimdi de buradan meydan okuyorum. Berrak Tüzünataç ve Selin Şekerci, en kısa vadede birinci boşluğunuzda gidip kan veriyorsunuz" notunu düştü.