Özge Özpirinççi'den Engin Altan'a Mesaj! özge özpirinççi, engin altan düzyatan, engin altan hakkında Sevgili melekler, 7 takvim ilşkilerine noktayı koyan Engin Altan ve Özge Özpirinççi'nin biten ilşkilerinin arkasında Engin Altan Neslişah Alkoçlar'la birlikte olmaya başlamıştı Şu sıralar evlilik hazırlıkları yapan Engin Altan'a Özpirinnç'den mesaj geldi! 25922 25922 ozgeozpirinccidenenginaltanamesaj5c4dd155c3051ozgeozpirinccidenenginaltanamesaj5c4dd155c3051 380 660 enginaltanozgejpg25922 Özge Özpirinççi'den Engin Altan'a Mesaj! enginaltanozgejpg25922 Özge Özpirinççi'den Engin Altan'a Mesaj! Özge Özpirinçci, 7 yıl flört edip ayrıldığı Engin Altan Düzyatan’ı hayırla andı: Selamlaşır, hatırını sorarım defalarca mutlu ve sağlıklı olsun Ekrana veda eden ‘Tatar Ramazan’ın ‘Alin Terziyan’ı Ortadoğu’da yayınlama yapan MBC 4 kanalına konuştu Özge Özpirinçci, Neslişah Alkoçlar’la nişanlanan eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan’la ilgili şunları söyledi: Beraber olmaya başladığımızda ben 22 yaşındaydım, o da 28 Derhal 35 yaşında Bana çok şey öğretti Ayrıldığımızın nedenini açıklamak; neden ‘beraber olmaya başladığımızı’ açıklamam dek abuk subuk bir şey olur Hâlâ selamlaşır, hatırını sorarım Onun daima mutlu, iyi, dinç olmasını isterim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.