Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Özge Ulusoy Biyografisi

Özge Ulusoy Biyografisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Özge Ulusoy (d 28 Ekim 19823; Ankara), Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) ikincisi4 ünlü profesyonel Türk manken, balerin, sinema ve dizi oyuncusudur2001 yılında dünyanın en prestijli model ajanslarından Amerikan Elite Modellik Ajansı'nın düzenlediği bir güzellik organizasyonu olan Elite Model Look'a katıldı ve üçüncülük unvanını kazandı Bu derecenin gerisinde Kasıt Sökmen Ajans'a kayıt oldu bununla birlikte 2003 senesinin Miss Turkey 2003 (Türkiye Çekicilik Kraliçesi Yarışması) yarışmasında ikinci seçilen ve bunun gerisinde Panama'da dünyanın en prestijli çekicilik yarışması olan Evren Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsilci model, Uğurkan Erez ile tanıştı ve profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım attı 2007'de FOX TV'de yayınlanan Senin Uğruna dizisinde Rafet El Roman ile başrolde oynadı Benzer yıl Uğurkan Erez Ajans'a geçti ve hâlen o ajansa bağlı olarak çalışmaktadır Bu sırada modellik kariyerine kayda değer modacıların ve firmaların defileleriyle devam etti Bunlar arasında birincil dikkat çekici modacılardan Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Vural Gökçaylı, Erol Albayrak, Hakan Şimşek, Cengiz Abazoğlu, Özlem Kaprol, Arzu Süer, Bağımsızlık Masur, Etcetura ve Gamze Saraçoğlu; firmalardan ise Beymen, Vakko, İpekyol, Roman, Mavi Jeans, Mudo, Harvey Nichols ve Mango bulunmaktadır

Önce 2006 yılında ilk sezonda sonradan 2008 yılında üçüncü sezonda, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, Kanal D'de yayınlanan polisiye dizisi Arkadaki Sokaklar'da rol almaya başladı ve bir sezon boyunca Yeliz Öğretmenkarakterini canlandıran Özge Ulusoy, 2010 yılında ise Star TV'nin Ateşe Yürümek adlı dizisinde Yavuz Bingöl, Ahu Türkpençe ve Şerif Sezer'le birlikte rol aldı 2019 yılında, kendisinin ilk sinema filmi olan Kutsal Damacana: Dracoola'da başrolde oynadı Ona yeniden başrolde Ersin Korkut ve Şahin Irmak eşlik etti bununla birlikte rock grubu Badem'in Sen Inleme, Kalpsiz, Geceyedir Küsmelerim ve Yorgunum kliplerinde rol aldı İlker İnanoğlu ile yıllardan beri beraberliği uzun zaman konuşulan manken Özge Ulusoy, ünlü Amerikan formatı Survivor'ın Türk versiyonu olan, Show TV'de yayınlanan ve prodüksiyonu Acun Medya göre yapılan Survivor ÜnlülerGönüllüler adlı reality television game show programında Ünlüler Grubu'nda 2 Nisan 2019 tarihinden 6 Haziran 2019 tarihine değin Dominik Cumhuriyeti'nde yarışmış ve yarışmaya beşinci olarak veda etmiştirYarışmadan döndükten bir zaman sonradan popüler tv programı Bugün Ne Giysem? de yarışmacıların hazırlanıp jüri önüne gönderildiği Uğurlu Oda'yı yönettiDaha daha sonra ise Uğurlu Oda'yı bırakıp jüri koltuğuna geçmiştir

İzmirli bir ailenin en minik çocuğu olan Özge Ulusoy'un ablası, Bahçeşehir Üniversitesi'nde ve Marmara Üniversitesi'nde doçent öğretim üyesidir, annesi Ankara'da belediye başkanlığı yapmıştır, babası ise emekli askerî hâkimdir

Eğitim Hayatı
İlkokuldan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Alışılmış Bale Bölümü sınavlarını kazanarak ortaokullise hayatına orada devam etti Üniversitenin birincil iki yılını da aynı okulda okuyarak üçüncü sınıfta yatay geçişle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na geçti Orada da bir yıl eğitim aldıktan daha sonra son senesinde sınıf atlayarak Klasik Bale Bölümü'nden mezun oldu Miss Turkey 2003 ikincisi olduğu ve profesyonel mankenliğe adım attığı yıl eğitim hayatına da bitmiş atıldı ve Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yonetimi Bölümü'nü kazanıp eğitimine ikinci bir üniversite okuyarak devam etmeye başladı Bu okuldan 2007 yılında mezun oldu

Özge Ulusoy Resimleri

*

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt